Donaris 930 x 122

bazin costache negri

    Probleme la acoperirea bazinului din Costache Negri

    Acoperirea bazinului din Costache Negri nu este gata nici acum, deși termenul de finalizare era luna octombrie a anului în curs.

    Citiți și: Caroli Foods Group, contribuție de peste 125.000 € pentru bazinul din Costache Negri

    Cristian Gentea a vorbit despre problemele care au apărut la finalizarea lucrărilor de la bazin, în cadrul conferinței de presă a Primăriei Pitești, susținută în această dimineață.

    Pentru acest proiect, sprijinul financiar a fost oferit de Caroli Foods Group. Problemele, care au generat întârzierea, au fost cu furnizorul balonului.

    Acum, pentru ca bazinul să fie gata cât mai curând s-a apelat la un nou furnizor. Acest lucru face ca sponsorizarea să fie una și mai mare, poate „cea mai mare sponsorizare adusă în Pitești vreodată.”, susține edilul Gentea.

    Balonul nou va fi gata la începutul anului 2022, în jur de 15 ianuarie, cel târziu 31 ianuarie.

    Video cu discuția începând de la minutul 12.00

    Am avut o situație neplăcută la deschiderea Târgului de Crăciun, în sensul că, atunci când am împărțit brioșe copiilor, o fetiță a venit și m-a întrebat când va fi gata cortul de la bazinul descoperit. Așa cum știți, am găsit oameni serioși, firma Caroli. Termenul inițial a fost chiar în septembrie, noi speram ca totuși în octombrie totul să fie gata. Au fost aduse vestiarele, care arată impecabil. Din păcate, (…) asta este România! Au fost mari probleme cu furnizorul cortului. Și ei sunt foarte supărați (n.r. firma Caroli), merg în instanță. Tatăl fetiței respective mi-a spus: „Domnule primar, nu te mai cred nici copiii!”

    Am plecat imediat pentru că nu mi-a plăcut situația asta. Nu vreau să mă disculp, vreau să vă explic că nu am nici cea mai mică vină, dar nu are vină nici firma Caroli, din contră, se zbat foarte mult, era vorba de o sponsorizare foarte mare. Aseară m-au anunțat că au renunțat la contractul cu acel furnizor și au găsit pe altcineva. Acum suma este și mai mare, cred că este cea mai mare sponsorizare adusă în Pitești vreodată. Balonul nou va fi gata pe 15 ianuarie, cel târziu 31 ianuarie … Ce a depins de noi am făcut!”, a declarat Cristian Gentea în cadrul conferinței de presă.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Un comentariu

    • -- spune:

      Domnule primar, ati omis partea in care mi-ati spus ca pe 12 decembrie este gata bazinul si sa vin sa va caut la primarie! Nu mai faceti promisiuni daca nu puteti sa le tineti! Normal ca nici copii nu va mai cred!

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90