930 pe 122 COSTACHE

litoral

Procuror ajuns la spital cu șoc anafilactic după ce a mâncat într-un restaurant

Un procuror din Constanța a ajuns la spital cu șoc anafilactic după ce a luat masa într-un restaurant cu specific pescăresc, de renume pe litoral. Aici, acesta ar fi mâncat peşte expirat de câteva luni, potrivit focuspress.ro Este vorba despre un restaurant din Vadu.

Citiți și: Pitești. A furat un plic plin cu bani dintr-un faimos restaurant din oraș

”Le mulțumesc medicilor care mi-au salvat viața, după ce am fost otrăvit.”, a transmis procurorul pentru sursa citată.

În urma acestui eveniment, clientul a făcut o sesizare către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC). Ulterior, inspectorii au venit în control, chiar de la primele ore ale dimineții.

Citiți și: Pitești/ Nord. Noul McDonald’s de lângă Dedeman, pe ultima sută de metri

Conform sursei citate mai sus, în local au fost găsite produse expirate, urme și excremente de șobolani, insecte și multă mizerie în locul unde se preparau produsele pentru a le fi servite clienților.

Aceste descoperiri au dus la închiderea temporară a restaurantului. De asemenea, patronul a fost amendat cu 10.000 de lei.

Sursă foto 2: observatornews.ro

Foto principal: arhivă ePitești.ro, descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CUMPANA 3