Donaris 930 x 122

agresiune sexuală

Exclusiv. El este profesorul de la ,,Brătianu” care a scandalizat un oraș!

Profesor de sport arestat la „Brătianu”

Citiți și: „Generalul” Tudosoiu, luat la „rost” de un elev de la „Brătianu”/ „Ce este un inspector?”

Update 3:

Acesta este profesorul de sport de la Colegiul ,, I. C. Brătianu”, acuzat că a agresat sexual o elevă, în incinta unității de învățământ.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Numele său este M. I. C, are vârsta de 45 de ani și este din Mărăcineni.

Update 2: Acestea sunt momentele în care cadrul didactic a fost luat de autorități:

 

Conform informațiilor ePitești, profesorul organiza, printr-o asociație al cărui președinte este, și tabere cu copiii.

Avea astfel de acțiuni cu elevii în diverse zone de interes din țară: la munte, ori la mare.

Exclusiv. El este profesorul de la ,,Brătianu” care a scandalizat un oraș!

Update 1: Poliția Argeș vine cu precizări asupra cazului:

„Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală.

Au reținut un bărbat de 45 de ani, din Mărăcineni.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 07 martie a.c., bărbatul, având calitatea de cadru didactic, ar fi agresat sexual o minoră, elevă a unității școlare, în timp ce se aflau în incinta unității de învățământ.

Pentru probarea aspectelor ce fac obiectul cercetării, polițiștii au colaborat cu aparținătorii minorei și cu reprezentanții unității de învățământ.

Astfel, la data de 18 martie a.c., bărbatul a fost condus la sediul poliției, în baza unui mandat de aducere emis în cauză.

După administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Știrea inițială: Un cadru didactic de la Colegiul „Brătianu” a fost arestat pentru 30 de zile.

Acesta, profesor de sport, ar fi acuzat de agresiune sexuală.

Fapta ar fi avut loc în afara orelor de sport. Iar victimă ar fi o elevă de gimnaziu din cadrul Colegiului.

Bărbatul ar fi fost luat de polițiști ieri, chiar de la unitatea de învățământ.

Astăzi, instanța i-a dat arest preventiv pentru 30 de zile.

„În baza art. 226 alin. (1) C. pr. pen., admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în dosarul de urmărire penală nr. x.

În baza art. 226 alin. (2) C. pr. pen. raportat la art. 223 alin. (2) C. pr. pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului M.I.C. pentru o perioada de 30 de zile cu începere de la data de 19.03.2024, mandatul fiind valabil până la data de 17.04.2024, inclusiv.

În baza art. 275 alin. (3) C. pr. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia.

Cu drept de contestaţie, în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru cei prezenţi şi de la comunicare pentru cei lipsă. Pronunțată în cameră de consiliu, astăzi, 19.03.2024 ora 09:30.”

Exclusiv. El este profesorul de la ,,Brătianu” care a scandalizat un oraș!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

14 comentarii

  • Dimitrescu Nuta spune:

    Vai ş-amar de cadrele didactice! Aşa ceva să rămână doar ficțiune, în niciun caz faptă reală! Sper că justețea va ieşi la iveală, iar toți implicați vor fi judecați conform adevărului!
    Încă o pată pe stema acestui colegiu de prestigiu…

  • Dan spune:

    Daca se dovedeste a fi adevarat, este inca o pata pe imaginea si asa destul de sifonata a intregului invatamant romanesc.
    Este grav ceea ce se intampla in sistemul de invatamant, pentru ca asa se vor forma si copiii nostri, cu ce primesc acasa si la scoala.
    Menirea sistemului de invatamant este de a corecta deficientele de mentalitate formata acasa. Daca si la scoala se perpetueaza atitudinea de nepasare, de violenta, abuzuri de orice natura, intrebarea este, ce societate vom avea maine??
    Sunt foarte multe de spus, se observa foarte evident, ca moralitatea societatii romanesti, in toate domeniile de activitate, este in cadere, nu mai exista principii corecte de comportament, conteaza banul, nu conteaza cum il faci, sa stii sa te descurci, sa inseli, sa furi, sanatosi nu mai suntem, sport nu se mai face (ne mai miram de ce?), chiar suntem o societate care am ajuns sa ne descurcam cum putem…

  • Ionut spune:

    Suntem cea mai coruptă țară din lume. Politicul a pus stăpânire pe tot. Nu se mai fac angajări pe competențe ci doar pe relații și pe bază de partid. În țara asta totul se rezumă la bani,trebuie să faci bani cu orice preț nu mai contează ca înșeli ca păcălești. Acest băiat era prof de sport,organiza excursii cu copii,făcea masaj,etc. A dat o factură sau o chitanță unui părinte vreodată ,NU’. Problema în țara asta este ca 90% din familii sunt destrămate și nu știu sa-și crească copii și profesorii de la școală și de la sporturi profită păcălindu-i și storcandu-i de bani,iar cei 10% care mai au un pic de creier se dau după turmă ca dacă nu sunt dați la o parte și bârfiți. Așa ca în țara asta au ajuns să conducă prostii și hoții,dacă ești corect și gândești ești dat la o parte. Dacă chiar e adevărat ce a făcut să-i dea 20 ani de pușcărie. Pt cine o cunoaște pe fata întrebați colegii de clasă ca și fetița are probleme așa ca poate minți sau exagera,sunt pline pușcăriile de oameni nevinovați

  • Dan spune:

    Nu cred ca e prima fapta acest băiat dacă e adevărat ce spune fetița. Mulți profesori le fac avansuri fetelor dar ele de frică nu spun,asa ca întrebați-vă copii acasă mai pe ocolite ca le este frică să spună. Suntem o țară de oameni bolnavi psihic

  • Anonim spune:

    Fiica mea, alături de ceilalți colegi ai săi, îl apreciaza maxim pe profesor. Este imposibil să cred că ar fi fost implicat intr-un incident de genul… A pus foarte multa pasiune in toate activitatiile pe care le-a facut. Este clar că există ceva la mijloc… Așteptăm cu nerăbdare clarificarile și sper să se facă lumină în această situație nefericită.

  • Alin spune:

    mai exact ce sa întâmplat cum sa întâmplat detalii .Daca politia face precizari

  • Nici eu nu stiu spune:

    Ca fosta eleva a domnului profesor de educație fizica, propun celor cu comentarii inadecvate sa și le tina pentru ei. Nu mai trageți concluzii de la câteva știri. Cadrul didactic este la închisoare pentru 30 de zile pentru a ii acorda politiei timp sa cerceteze ce s-a intamplat. Îl cunosc bine pe domn profesor și nu cred ca ar face asa ceva, plus ca am auzit ca fata era certata cu acesta și doar voia sa se răzbune pe el prin a le spune părinților ei ca profesorul a agresat-o sexual.

  • Ionela spune:

    Urât din partea presei să spună că si-a recunoscut fapta,când de fapt nu este adevărat….sunt numai înscenări,a deranjat pe mulți cu seriozitatea și cerințele lui ptr școală….este tatăl a doi copii crescuți,iubiți și plimbați peste tot cu el….să fie rușine celor care vorbesc în necunostința de cauza,fiindcă fac ft mult rău. Iar domnisoara de 12 ani,are nevoie de atenție…atenție pe care nu prea o primea de la nimeni,iar domnul profesor a incurajat-o ,asa cum făcea cu toți copii…însă domnișoara ar trebui să își retragă acuzațiile și să îi explice familia proverbul :”facerea de bine…” oricum ,cu greu se mai găsesc profesori ca Marinescu Cosmin,care își făcea datoria .Sunt uimită si de vigilența autorităților, pe 7 martie au scris ca a fost agresată și pe 18 martie deja l-au ridicat….în schimb alții au plângeri și probe de luni întregi cu astfel de situații…

  • Sulmeanu spune:

    Nu e singurul, sa verifice si pe unul de matematica care i-ar placea meditatiile, ca e cam cu tot orasul la pregatiri. Asta nu e conflict de interese? Cum poate da note corecte la clasa si cum isi mai face activitatea didactica cum trebuie avand in vedere ca e preocupat de „pregatiri suplimentare” omul? ANAF, tu ce faci aici?

  • Nucoleta spune:

    Copilul meu a participat în nenumărate tabere alături de profesorul Marinescu Cosmin, un om pe care l-am cunoscut și în compania căruia mi-am lăsat copilul cu toată încrederea. M-a convins prin corectitudine, implicare, seriozitate și dăruire. Toate speculațiile nu fac decât rău unui om și familiei sale!

  • Olivia spune:

    Ca femeie, mama si cadru didactic imi vine sa sar in aer cand vad ce lucruri se scriu despre domn profesor. Este un om intelept care a facut numai bine. Este un dascal prețios care a ajutat multi copii… Dar in lumea noastră există multe persoane care duc lipsa de atenție… Povestea sunt sigura ca este alta. Inainte sa comentati, informați-va cine este profesorul. Sa va fie rusine, oameni fara suflet!

  • Andreea spune:

    Este de-a dreptul șocant să citesc acest articol care pune sub semnul întrebării integritatea unui profesor pe care copiii mei și colegii lor îl admiră și îl respectă profund. Cu siguranță este un interes la mijloc…o razbunare…

  • Daniel P. spune:

    Dragă Cosmin,
    Chiar și în cele mai întunecate momente, aminteste-ți că lumina dreptății și a adevărului nu poate fi întunecată. În aceste clipe de coșmar rămâi cu inima plină de speranță și încredere că adevărul va ieși la lumină. Ești mai puternic decât crezi și nu ești singur în lupta ta. Să nu uiți că fiecare zi este un pas înainte către eliberare și justiție. În timp ce treci prin aceste momente dificile,întotdeauna există și oameni care te susțin și care cred în nevinovăția ta.Sunt zeci de copii și de părinți cărora le-ai înseninat viața.E incredibil cum poate fi devastată viața unui om care nu e nici măcar judecat.Sa te ajute Dumnezeu pe tine și pe familia ta greu încercată.

  • Eu știu sigur spune:

    Este uimitor câtă lume nu știe ca un om nu poate fi reținut de poliție pentru 30 de zile fără probe! Nimeni nu ridică din instituții un cadru didactic doar pentru ca “ o fată care vrea să răzbune la 12 ani pe un profesor care i-a făcut numai bine” spune ca a fost agresată! Este nevoie de dovezi, dovezi care cu siguranță există!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90