930 x122 grota rece

raluca draghici

Profesorii Ralucăi își iau adio de la un înger

Profesorii de la specializarea LMA a Universităţii din Piteşti deplâng dispariţia mult prea devreme a studentei lor, Raluca DRĂGHICI, în urma unei boli necruţătoare.

ABSOLVENTĂ A SPECIALIZĂRII LIMBI MODERNE APLICATE ÎN CADRUL UNIVERSITĂȚII DIN PITEȘTI

”Raluca DRĂGHICI a absolvit specializarea Limbi Moderne Aplicate în anul 2021, devenind studentă la masterat în cadrul aceluiaşi departament.

Printre tinerii minunaţi care ne-au încredinţat misiunea de a-i forma pentru viitor, Raluca a avut şi are locul ei unic în inimile noastre, ca o stea delicată şi discretă, care a contribuit la frumuseţea acestei lumi cu lumina şi strălucirea ei.

Raluca a fost o studentă serioasă, motivată, ambiţioasă, inteligentă, dornică să înveţe şi să se perfecţioneze permanent. De asemenea, ne amintim cu emoţie gesturile sale de colegialitate faţă de ceilalţi studenţi, devotamentul şi generozitatea pe care le avea în relaţiile de prietenie.

Din păcate, boala cu care Raluca a trebuit să se lupte în ultimele luni a fost mai puternică decât ea şi i-a frânt aripile larg deschise către viitor. Am sperat toţi că optimismul ei, dragostea de viaţă, puterea interioară şi iubirea celor din jur o vor putea ajuta să depăşescă această încercare dificilă. Fără să se plângă, Raluca a înfruntat boala cu mult curaj şi a devenit un exemplu de putere şi demnitate pentru noi toţi.  

Raluca rămâne în sufletele noastre cu zâmbetul ei minunat, cu frumuseţea ei interioară şi dragostea de frumos, o tânără care a plecat atât de devreme, dar care a lăsat atâtea lecţii de viaţă puternice în urma ei.

Gândurile noastre se îndreaptă şi către familia ei atat de încercată, către toţi cei care au cunoscut-o şi iubit-o. Suntem alaturi de ei în această grea pierdere, ne rugăm pentru sufletul Ralucăi şi pentru liniştea familiei şi a apropiaţilor ei.

Dumnezeu s-o ierte pe Raluca şi să-i aşeze sufletul în împărăţia Sa!

Condoleanţe familiei îndoliate !

Catedra de Limbi Străine Aplicate, Universitatea din Piteşti”

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3