Donaris 930 x 122

filarmonica pitesti

Program integral Beethoven, la Filarmonica Pitești

Filarmonica Pitești organizează joi, 20 octombrie, de la ora 19.00, în sala „Simfonia”, un concert simfonic cu program integral Beethoven. La pupitrul dirijoral al orchestrei simfonice se va afla Tiberiu-Dragoș Oprea, solista serii fiind pianista Alexandra Segal.

Citiți și: Super CONCERT în Pitești! O trupă de NEEGALAT vine!

În program: Ludwig van Beethoven –„Concertul pentru pian și orchestră Nr. 3, Op. 37” și „Simfonia Nr. 5, Op. 67”.

Născut într-o familie de muzicieni, Tiberiu-Dragoș Oprea este absolvent al Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti, Facultatea de Compoziţie, Muzicologie şi Pedagogie Muzicală, clasa dirijat orchestră, la clasa maestrului Ludovic Bács, absolvind şi cursurile de master. În prezent, este prim-dirijor al Filarmonicii Pitești, fiind cofondator al instituției, în 2007. Este invitat permanent al Orchestrei de Cameră Radio, Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța, al Filarmonicii „George Enescu” din București, al filarmonicilor din Timișoara, Râmnicu-Vâlcea, Ploiești, Bacău, Craiova, Oradea, Brașov, Cluj-Napoca, Arad.

Citiți și: Spectacol de senzație! Un solist ajunge în premieră în Pitești

Născută la Kiev (Ucraina), pianista Alexandra Segal a studiat la Școala de Muzică „Buchmann-Mehta” și Universitatea de Muzică „Franz Liszt” din Weimar, în prezent continuându-și studiile la Universitatea de Muzică și Arte Spectacolului din Graz. Laureată a numeroase concursuri internaționale, este și câștigătoarea Premiului I al Concursului Internațional de Pian „George Enescu” din București. A cântat, ca solistă, cu orchestre din din S.U.A., Germania, Franța, Italia, Spania, Israel, România, Austria, Polonia, Croația, Ucraina și a colaborat cu dirijori de prestigiu ca Avi Ostrowsky, Yoav Talmi, Kensho Watanabe și Vag Papian. Este în premieră la Filarmonica Pitești.

Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind de 40 de lei și 30 de lei, în funcție de categoria locului. Un bilet pentru pentru elevi și studenți este 10 lei, respectiv 7,50 lei, iar pentru pensionari, 20 de lei, respectiv 15 lei

555×222  MAIA

Comentarii

570 X 90 POSADA 3