Donaris 930 x 122

Birou Taxe și Impozite

Program special la Biroul de Taxe şi Impozite

Potrivit conducerii Primăriei Mioveni, în zilele de 23 și 24 ianuarie 2023, nu se desfășoară program de lucru cu publicul la niciunul dintre birourile și compartimentele administrative, întrucât aceste zile sunt declarate ca fiind libere.

Citiți și: Anunț important pentru locuitorii acestui cartier! Vor fi afectați

EXCEPȚIE va face Biroul Taxe și Impozite din cadrul instituție, care va funcționa doar în intervalul 08.00 – 13.00, în ambele zile.

În această perioadă, impozitele și taxele locale, precum și amenzile contravenționale pot fi achitate și online, variantă rapidă și sigură: www.ghiseul.ro, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice.

Citiți și: Anunț important pentru cetățeni! Este GRATUIT și obligatoriu!

Pentru plăţile efectuate online, cu cardul, prin intermediul internetului la adresa www.ghiseul.ro secţiunea Primăriei Orașului Mioveni şi prin intermediul POS-urilor, contribuabilii nu datorează comision.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA