poliția locală pitești

Proprietarii de câini din Pitești, în vizorul Poliției Locale

Astăzi, 1 iulie 2021, Poliția Locală Pitești a desfășurat o acțiune pentru verificarea modului în care piteștenii proprietari ai câinilor de companie respectă prevederile legale în vigoare, privind îngrijirea acestora în spațiul public.

Citiți și: Poliția Locală Pitești, în vizită la Centrul de Tip Familial „Găvana”

În urma verificărilor au fost aplicate amenzi în valoare de 100 de lei stăpânilor de câini care nu au înțeles că este responsabilitatea lor să curețe mizeria creată de propriul animal de companie.

Citiți și: Nesimţirea domneşte la un bloc din Piteşti. Poliţiştii locali au scos la încălzire mascaţii

Parcurile și spațiile verzi ale municipiului pot fi păstrate curate prin implicarea fiecărui cetățean, iar cei care doresc să nu aibă surprize mai neplăcute și mai costisitoare trebuie să respecte aceste reguli de comportament civic responsabil.

 

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

3 comentarii

 • Hodobasa spune:

  E târziu până acu urmăreau dacă au masca pe figura pe stradă .E sunt proprietar de câine dar încă in cartierul Craiovei nu strâng după ei. Sa întâmplat sa strâng din iarba du pa câinele meu și la 2-3 metri sa calc peste altul e normal ?

 • Valcea iulian spune:

  Bună ziua!
  Foarte bine!

 • Mihaela spune:

  Că vor, că nu vor, proprietarii câinilor trebuie să – și însușească acest comportament manierat… Trebuie să înțeleagă toată lumea, că e de datoria fiecăruia să ingrijim, să întreținem și să salvăm natura, planeta, cu tot ceea ce implică!


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441