Donaris 930 x 122

politie

Proxeneți cu vârste între 19 și 39 de ani, trimiși în judecată! Obligau femeile să se prostitueze

Update, 06 iulie, ora 13:47, IPJ Argeș transmite: 

„Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de proxenetism, constând în determinarea sau înlesnirea practicării prostituției.

Citiți și: Important de știut pentru toți șoferii!

Reamintim că, în dimineața zilei de 14 iunie, polițiștii de investigații criminale piteșteni au efectuat 5 percheziții domiciliare, la locuințele a patru bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 39 de ani, bănuiți de săvârșirea faptelor, în
urma cărora au fost identificate și ridicate telefoane mobile, suma de aproximativ 1.000 de lei, precum și alte mijloace de probă.

După administrarea probatoriului, cei patru au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Citiți și: Vrei un salariu sigur? Poliția Română scoate sute de posturi la concurs din sursă externă

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”

Update, 15 iunie, ora 18:02, IPJ Argeș transmite:

„Unul dintre cei patru bărbați reținuți în cursul zilei de ieri, respectiv bărbat de 31 de ani, din Pitești, a fost prezentat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Față de ceilalți trei, respectiv bărbat de 39 de ani, din Stolnici, bărbat de 36 de ani, din Găești, județul Dâmbovița, și tânăr de 19 ani, din Băiculești, a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar, având dispusă, alături de alte obligații, și pe cea de a nu contacta victimele infracțiunii.”

Știrea inițială 14 iunie, ora 18:33 – Patru proxeneți, reținuți de polițiști.

Patru bărbați, bănuiți de proxenetism, au fost ridicați astăzi de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, în urma efectuării a cinci percheziții.

După administrarea probatoriului, sub supravehgerea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cei patru au fost reținuți pentru 24 de ore.

În ziua de 14 iunie a.c, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind sâvârșirea infracțiunii de _proxenetism, constând în determinarea sau înlesnirea practicării prostituției_, pe raza municipiului Pitești, și au reținut patru persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 39 de ani.

Pentru administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 14 iunie, polițiștii de investigații criminale piteșteni, sub coordonarea directă a prosurorului de caz, au efectuat 5 percheziții domiciliare, la locuințele celor bănuiți.

Cu ocazia perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate două telefoane mobile, suma de aproximativ 1.000 de lei, precum și alte mijloace de probă.

Patru mandate de aducere au fost puse în executare.

După administrarea probatoriului, cei patru bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română – Brigada de Operațiuni Speciale Pitești, iar la activități au luat parte și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Pitești, ai Secției de Poliție Rurală Bascov, Poliției Orașului Costești, ai Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, ai Poliției Orașului Găești, specialiști criminaliști, precum și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș și Dâmbovița.

Foto descriptiv: Ora de Sibiu

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Andrei spune:

    Mâine la da drumu ca sunt ai lor,sifoanele poliției proxeneții și interlopii. Intrați pe publi24 dragi milițieni și vedeți ca e orașul plin de prostituate și peste nu mai avem loc de ei prin blocuri. Încetați cu vrăjeala asta ca ați prins 4 copii care și-au pus gagicile sa facă câțiva lei

  • Marius spune:

    Ce știre interesantă! Colcăie Prostituția in Pitesti pe toate site-urile și ei au prins 4 copii 🤣🤣🤣🤣🤣.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3