New Profesional Consult 930 x 122

Mihai Georgescu

PSD îi dă cu șutul primarului din Călinești!

PSD Argeș a transmis în urmă cu puțin timp un comunicat de presă în care anunță excluderea din partid a primarului de la Călinești, Mihai Georgescu.

Citiți și: Mînzînă și-a depus oficial candidatura!

Decizia vine în urma hotărârii pe care au luat-o astăzi magistrații de la Topoloveni. Aceștia au decis ca primarul să fie pus sub control judiciar. De asemenea, Mihai Georgescu a primit și interdicția de a-și exercita funcția. Subiectul pe larg, AICI – Argeș: Mai mare rușinea! Primar cu cătușele la mâini, adus la judecată!

Ca urmare a hotărârii de astăzi a Judecătoriei Topoloveni, PSD Argeș a decis excluderea din partid a lui Mihai Georgescu.

Citiți și: PSD Argeș: Gentea și Mînzînă, confirmați într-o impresionantă demonstrație de forță!

PSD Argeș se delimitează și întotdeauna se va delimita de orice atitudine imorală, mai ales dacă aceasta se petrece în cadrul administrației publice.” transmite PSD Argeș.

Reamintim că, pe 23 iunie, PSD Argeș anunța suspendarea lui Mihai Georgescu, din toate funcțiile deținute în partid.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Nina spune:

    Nu ne incalzeste cu nimik ca PSD ii da cu sutul, el tot primar ramane. Asta e politica PSD, cand nu fura fac infractiuni sexuale !

  • Anonim spune:

    Nu e tot primar, el e cel care ia scuipat pe cei care l-au votar, acestia nu și -au votat un asemenea primar care sa le violeze fetele sau soțiile ce ar obține un post in primaria calinesti

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3