930 x122 grota rece

Pitesti

Puști amenințat, la un pas să fie bătut pentru că a trecut strada „prea ușor”

Puști amenințat, la un pas să fie bătut pentru că a trecut strada „prea ușor”

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Poliția Locală a intervenit ieri, 14 februarie 2024, într-un incident neobișnuit petrecut pe Bulevardul Republicii.

Totul s-a petrecut în zona parcului 1907, unde un minor a fost implicat într-o altercație cu patru ocupanți ai unui autoturism.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Ce transmite purtătorul de cuvânt

Conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al Poliției Locale, Bogdan Aristănțoiu, incidentul a avut loc la trecerea de pietoni, când C.G., un tânăr de 13 ani din Ștefănești, traversa strada regulamentar.

Altercația a început când ocupanții autoturismului oprit la trecere l-au acuzat pe minor că traversează „prea ușor”, ceea ce a declanșat un schimb de replici între părți.

Urmărit și amenințat!

Situația a escaladat rapid când trei dintre pasagerii mașinii, cu vârste între 15 și 16 ani, toți din Mioveni, au coborât din vehicul și l-au urmărit pe minor.

După aproximativ 200 de metri, aceștia l-au prins pe tânăr în zona complexului Fortuna.

Lovitură pentru șoferi la Peco

Poliția Locală a intervenit!

Moment în care au fost surprinși de o patrulă a Poliției Locale.

Autorii altercației au fost imediat identificați.

Au fost sancționați conform Legii 61/1991 pentru săvârșirea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Fiecare a primit o amendă în valoare de 500 de lei.

Ulterior, aceștia au fost predați Secției 1 Poliție pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale necesare.

Puști amenințat, la un pas să fie bătut pentru că a trecut strada „prea ușor”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Mihai spune:

    Ar trebui amenzi și pt pietonii care vb la tel pe trecerea de pietoni,merg încet la mișto pe trecere,se aruncă după trotuar în fața mașini pe trecere etc. nu mai spun ca trec pe unde vor merg pe str vorbind la tel. Când iau copilul de la școală toți părinții și copii merg pe stradă nu pe trotuar,dacă zici ceva te înjură vb urat dar ei uită ca merg pe stradă nu pe trotuar. Haideți să dăm amenzi ca am ajuns o țară de cocalari unde nu se respectă nimic.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90