930×122 CAPRA 5

perianu

Radu Perianu: Județul Argeș trebuie să fie capitală regională!

Radu Perianu: Județul Argeș trebuie să fie capitală regională!

Citiți și: News ALERT: E gata! El este președintele CJ Argeș!

Radu Perianu, candidatul PNL la funcția de Președinte al Consiliului Județean Argeș: Județul Argeș trebuie să fie capitală regională!

Dacă nu vreți ca Argeșul să fie în continuare în urma altor județe, ieșiți la vot pe 9 iunie. Și votați echipa PNL pentru implementarea #PiteștiTechCity.

Citiți și: Alin Călinescu: În mandatul meu, Mioveniul va beneficia de o regenerare urbană completă

România are nevoie de reformă bugetară și regionalizare teritorială. Și nu avem voie să permitem ca Argeșul să devină doar o parte a regiunii și nu centrul! Județul nostru trebuie să fie capitala viitoarei regiuni!

Totul va depinde de puterea economică a județului, de un management performant în administrație, iar PNL are singura soluție reală, durabilă, responsabilă: #PitestiTechCity.

Citește și: Mihai Coteț: Vine la 4 ani, varsă minciunile și pleacă

Infrastructura, spitalele, locurile de muncă- toate vor conta atunci când în România va începe procesul de regionalizare, iar dacă nu le avem, ce credeți că se va întâmpla?

Vom fi, pur și simplu, absorbiți de alte județe puternice. Este evident că la capitolul drumuri, dacă mâine ar fi alese capitalele regionale, pierdem!

Citește și: Alin Călinescu: ,,Parcare etajată în Mioveni”

Nu putem lăsa să se întâmple acest lucru! Dacă nu vreți ca Argeșul să fie în continuare în urma altor județe, ieșiți la vot pe 9 iunie. Și votați echipa PNL!

Avem nevoie de cele 10 parcuri industriale, de poduri peste Argeș, de spitale și servicii medicale de calitate și de drumuri pentru a fi capitală regională.

Iar toate acestea vor fi posibile doar prin #PitestiTechCity.

Avem nevoie de dezvoltare și de calea dreaptă pentru Argeș, ca să fim în topul clasamentului economic, nu la final.

Radu Perianu: ,,Zona metropolitană trebuie să se dezvolte cu o echipă de primari PNL”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Anonim spune:

    Un judet sa fie capitala? Ce indruga asta? Ce nota o fi avut la geografie cand era in gimnaziu?

  • andrei spune:

    În dicționarul “ortopedic” nu există substantivul feminin “ministra” ci ministru. L-ar fi luat durerea de cap pe marele Brătianu să audă astfel de aberații din partea “urmașilor “ săi.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3