930×122 CAPRA 5

rate de infectare

Rata de infectare în Pitești continuă să scadă

Potrivit raportului DSP Argeș, furnizat astăzi, 62 de localități din județ se află în scenariul roșu, având rate de infectare ce depășesc pragul de 6 la mie.

Citiți și: Incidența în Pitești a depășit 14/1.000

La Pitești, incidența cumulată pe ultimele 14 zile este acum de 11.45/1000 de locuitori, în ușoară scădere față de ieri când se înregistra o incidență de 11.66/1000 de locuitori.

Citiți și: Trei localități din Argeș depășesc pragul de 10/1.000

Cu toate acestea, autoritățile ne avertizează că situația este în continuare critică, mai ales în ceea ce privește criza sanitară.

Prefectul de Argeș, Radu Perianu a anunțat astăzi un bilanț sumbru în ceea ce privește cazurile nou confirmate. Din 366 de persoane testate doar de Ambulanță în ultimele 24 de ore, în Argeș, jumătate au virusul. Subiectul pe larg: AICI – Prefectul Radu Perianu sună alarma în Argeş. „Jumătate din testele făcute de Ambulanţă sunt pozitive”

Foto principal: descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Cetateanul spune:

    Normal.
    Scolile sunt vectori de transmitere.
    Era stiut din celelalte valuri.
    Dar marele ministru PeNeLe nu si nu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90