Donaris 930 x 122

coronavirus

Prefectul Radu Perianu sună alarma în Argeş. „Jumătate din testele făcute de Ambulanţă sunt pozitive”

„Jumătate din testele făcute de Ambulanță sunt pozitive!”, a transmis în urmă cu puţin timp prefectul judeţului Argeş, Radu Perianu.

Citiți și: Când va demisiona prefectul Radu Perianu și cine îi va lua locul

„2 oameni pozitivi din 4 testați! Dacă nu vă îngrijorează proporția vă spun că din 366 de persoane testate doar de Ambulanță în ultimele 24 de ore, jumătate au virusul. Se vede că suntem într-o situație critică.

Nu vreau să panichez! Intenția mea este să responsabilizez.

Citiți și: Veste senzațională! Este o premieră, la Permise, în Argeș

Lucrăm la o noua campanie de vaccinare ce va fi organizată la sfârșitul acestei săptămâni și sper să conștientizeze cât mai mulți argeșeni că este soluția , nu doar persoanală, ci pentru întreaga societate. Cu cât vor fi mai multe persoane imunizate cu atât vom putea vorbi despre o relaxare. La acest moment această relaxare este doar un vis.

Fac un apel la toți cetățenii județului Argeș să respecte măsurile, să se protejeze și să se vaccineze!”, este mesajul Prefectului.

Vă reamintim, potrivit ultimului raport DSP, rata de infectare în judeţ este de 9,11/1.000 de locuitori.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

6 comentarii

  • Voican Cristiana spune:

    CRED SI EU CA SUNT ATATEA IMBOLNAVIRI,DIN MOMENT CE NU SE RESPECTA NICI O REGULA ; NU SE POARTA MASCA IN MAGAZINE,AUTOBUZE ,PE STRADA ,LA COZI TOATA LUMEA STA GRAMADA SI DACA II ATENTIONEZI TE INJURA ,BA UNII SAR SA SI TE BATA !NU SE FAC CONTROALE SI LA NOI POLITIA PARCA NICI NU EXISTA !

  • Sorin BPR spune:

    Nu stiu cum se face dar in urma testarilor autoritatilor orice raceala si orice boala derivata din raceala este catalogata drept infectare cu corona virus!
    Gata, nu mai exista viroze, gripe, pneumonii, guturai! Gata, dintr-o data nu mai exista decat covid 😂 !

    Ar fi in stare ca decedatii in urma accidentelor sa fie si ei declarati decedati in urma complicatiilor covid 19 asta….

    Se exagereaza cu toate astea si se incearca pe toate caile massmedia introducerea fricii in populatie. Eu stau si ma gandesc, mai devreme sau mai tarziu, cand omenirea isi va da seama de mârlania ce se face, cum vor reactiona!?

    Frica, stressul, supararile si toate starile negative acctioneaza direct asupra ficatului, a splinei si a pancreasului. Toate aceste acctiuni, pe termen lung creaza grave probleme organismului!

    In plus,
    Suntem obligati sa purtam masca, de 2 ani aproape, unii sunt obligati sa o poarte poate si peste 10 ore pe zi, oare credeti ca inhalarea CO2-ului cel expirati este sanatoasa pt. plamanii dvs ??? Mai ganditi-va !

    Suntem obligati sa ne vaccinam, celor ce nu se supun acestei dictaturi usurel usurel li se retrag treptat treptat din drepturile firesti, omenesti!!! Aceasta asa zisa imunizare este clar, fortata!

    Cand se incearca sa ti se dea ceva fortat e clar ca e o problema !!!!
    Cand ti se inchide gura fortat sa dai drumul la informatii logice si firesti este iarasi clar o problema !!!!
    Cand se incearca cu atata disperare impunerea atator restrictii ilogice gen libera circulatie pe timp de noapte, organizarea nuntilor, botezurilor, vizitelor intre familii etc etc este iarasi clar o problema !!!!
    Cand mai marii lumii, cei ce stau in spatele guvernelor mondiale, cei ce conduc defapt din umbra omenirea afirmau in trecut ca o reducere cu 90% a populatiei globului este cheia succesului … este clar o problema !!!!
    Si exemplele de gafe ce se fac pot continua fiindca sunt extrem de multe 👎

  • Ilie Ilie spune:

    Da e adevărat ,nu se poarta mască,oameni sunt răi ,eu lucrez la spitalul de pediatrie și am luat covit de la muncitori terti care fac lucrări ,sunt vaccinat ,dar degeaba ….

  • Ioan spune:

    Numai minciunii grosolane … eu m am testat de 2 ori veri și verișoare toți ne am testat la ambulanță de 2 ori in ultimile zile și a ieșit doar negativ … dar in lista materialelor folosite in fișa de ambulanta care mi au dato de fiecare dată scrie halate 2 .mănuși 4 perechii. măști 2 … din toate sa folosit doar o pereche de mănuși ( măști nu … halate absolut deloc … iar mănuși avea unele deja in mâini)
    deci … unde merg restul ???
    Din vreo 14 yeste la toti cei cunoscuți niciunu pozitiv ( care din 2 unu pozitiv ? )
    stiu ca acum mulți vor da cu heit uri

  • Willvalean@gmail.com spune:

    Nu sunt vaccinat,sunt sãnãtos atît fizic cât şi psihic!!!
    Testați-vã sã vã bage ãştia în spitale!!!

  • 0000000 spune:

    Tu de cand dracu mai esti ma prefect de arges? Parca era Emilia mateescu de la usr plus.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3