EcoMoto 930×122

Arges

Veste senzațională! Este o premieră, la Permise, în Argeș

Veste senzațională! Este o premieră, la Permise, în Argeș

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

A fost redus timpul de așteptare între probele pentru obținerea permisului de conducere de la 3 luni la 3 săptămâni, în județ, anunță prefectul Radu Perianu.

Și în privința deficitului de personal lucrurile stau mai bine. Iar astăzi, la Câmpulung a fost organizată o sesiune suplimentară de examinare, conform informațiilor oferite de prefectul județului.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

„Comparația este făcută cu luna decembrie a anului 2021, atunci când spuneam că o să găsim soluții eficiente.

La acel moment, erau candidați care așteptau 3 luni ca să susțină proba practică a examenului pentru permisul de conducere.

Acum, la Pitești, programările se fac la 22 de zile!

Astăzi, la Câmpulung sunt 8 examinatori ai Serviciului Permise.

Veste senzațională! Este o premieră, la Permise, în Argeș

La sesiunea suplimentară sunt înscriși 80 de candidați. Este bine de știut pentru candidații musceleni că pot susține examenul și la Pitești!

În ceea ce privește deficitul de personal care se înregistra la Permise, din 7 funcții, acum mai sunt neacoperite două funcții de agent.

Completarea schemei de personal este în relație directă cu timpul de așteptare: creștem capacitatea de testare, se reduc și timpii”, anunță Radu Perianu, prefectul județului Argeș.

Foto principal: Arhivă/ Descriptiv; Foto interior: Prefectura Argeș

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90