930×122 CAPRA 5

paşapoarte

Argeș. Modalitate nouă pentru programarea la Pașapoarte!

Argeș. Modalitate nouă pentru programarea la Pașapoarte!

Citiți și: Când va demisiona prefectul Radu Perianu și cine îi va lua locul

Radu-Valeriu Perianu, prefectul județului Argeș, a anunțat în urmă cu puțin timp că de mâine, 20 martie, serviciul de programare on-line pentru depunerea cererilor de pașapoarte va emigra pe HUB-ul de servicii al Ministerului Afacerilor Interne (hub.mai.gov.ro/epasapoarte).

Noul serviciu de programare on-line pentru depunerea cererilor de pașapoarte va fi disponibil și fără autentificare și, foarte important, introduce posibilitatea de a efectua o programare începând cu ziua curentă. De asemenea, noul sistem dă posibilitatea unor notificări prin email pe care le vor primi cei care solicită pașapoarte, dar și ca persoanele să urmărească stadiul programării.

Citiți și: Veste senzațională! Este o premieră, la Permise, în Argeș

Pe de altă parte, pentru că 19 Martie este ziua Pașaportului românesc, Radu-Valeriu Perianu transmite un mesaj special:

„Le doresc mult succes în activitate colegilor Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte al județului Argeș!

Anul trecut, în Argeș au fost emise 39048 de pașapoarte, dintre care 37242 au fost electronice și 1806, pașapoarte temporare.”, informează Perianu.

Foto: Arhivă ePitești.ro/Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3