Donaris 930 x 122

paşapoarte

Anunț important pentru cei care vor pașapoarte!

Anunț important pentru cei care vor pașapoarte!

Citiți și: Argeș. Modalitate nouă pentru programarea la Pașapoarte!

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) anunță lansarea unui nou serviciu online de programare pentru depunerea cererilor de pașapoarte.

Față de serviciul actual de programare online, platforma ce va fi disponibilă curând va permite efectuarea unei programări la pașapoarte începând cu ziua curentă, pentru o perioadă de 90 de zile calendaristice, conform Avocatnet.ro.

Citiți și: Liber la pașapoarte pentru copii

Potrivit autorităților, interfața grafică a platformei este intuitivă și va permite introducerea în siguranță a datelor de identificare. În plus, apar noi facilități, printre care și notificarea privind programarea prin e-mail.

HUB-ul de servicii al MAI este cel care permite acum, printre altele, obținerea online (și gratuită) a certificatului de cazier judiciar.

Detalii, AICI – MAI: De luni, programarea online pentru pașapoarte se va putea face chiar pentru ziua respectivă

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90