930 x122 grota rece

calatorie

ARGEŞENI INTERZIŞI ÎN STRĂINĂTATE

Argeşeni interzişi în străinătate. Potrivit unui raport oficial al Serviciului județean de profil, în anul 2017 în Argeș au fost eliberate aproape 25.900 de paşapoarte, dintre care peste 10.000 în regim de urgenţă.

Citiți și: Locuri de muncă pentru români vacante în străinătate!

Pe de altă parte, pentru 858 de argeşeni au fost impuse restricţii de călătorie în străinătate, deoarece au probleme cu legea în România.

Alţi 198 de argeşeni au fost reţinuţi sau arestaţi peste hotare din cauza infracţiunilor pe care le-au comis în alte țări.

Citiți și: Vrei să călătorești în perioada următoare? Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de călătorie de ultimă oră

De asemenea, conform sursei citate, tot anul trecut 37 de argeşeni au murit pe teritoriul altor state, iar alți 436 au emigrat și şi-au stabilit domiciliul în străinătate.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90