930 pe 122 COSTACHE

paşapoarte

SERVICII EXCLUSIV PRIN CORESPONDENȚĂ LA „PAȘAPOARTE” DE TEAMA CORONAVIRUSULUI

În perioada 11-31.03.2020, cererile de eliberare a pașapoartelor simple electronice/pașapoartelor simple temporare se depun în țară la servicile publice comunitare de pașapoarte, exclusiv în baza unor programări on-line.

Citiți și: Argeș. Modalitate nouă pentru programarea la Pașapoarte!

Programările on-line vor fi efectuate pe platforma www.epasapoarte.ro.

„Le solicităm tuturor persoanelor care sunt programate să respecte ora de programare și să evite așteptarea suplimentară în spațiile destinate publicului.

Citiți și: Video – Coadă la Pașapoarte! Părinții s-au înghesuit să facă documente copiilor

Accesul în locații în vederea depunerii cererilor de eliberare a pașapoartelor va fi permis doar solicitanților și, după caz, reprezentanților legali ai acestora, în baza programărilor on-line și a documentului de identitate, în original.

În ceea ce privește ridicarea pașapoartelor simple electronice/pașapoartelor simple temporare, accesul în locații se va face în baza tichetului eliberat la depunerea cererii și a documentului de identitate, în original.

Le recomandăm cetățenilor să opteze pentru ridicarea pașapoartelor simple electronice prin serviciile de curierat – cheltuieli de expediţie 8 lei + TVA”, precizează Direcția Generală Pașapoarte.

Audiențele, suspendate

Serviciile pentru care nu se fac programări on-line, solicitate atât Direcției Generale de Pașapoarte, cât și serviciilor publice comunitare de pașapoarte, vor fi efectuate exclusiv prin corespondență poștală sau e-mail (adeverințe, furnizări de date din Regsitrul Național de Evidență a Pașapoartelor Simple, petiții și informații de interes public).

Accesul la ghișeele de relații cu publicul ale Direcției Generale de Pașapoarte și serviciilor publice comunitare de pașapoarte în vederea ridicării adeverințelor solicitate prin intermediul poștei electronice se face în baza documentului de identitate, în original.

Activitățile de audiență, atât la sediul Direcției Generale de Pașapoarte, cât și la sediile serviciilor publice comunitare de pașapoarte vor fi suspendate în perioada 11-31.03.2020.

În funcție de evoluția situației la nivel național, măsurile pot fi prelungite pentru o perioadă ce va fi stabilită ulterior.

(Foto descriptiv. Sursa: libertatea.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache