New Profesional Consult 930 x 122

înmatriculări auto

SCHIMBARE MAJORĂ LA ÎNMATRICULĂRI AUTO ȘI PAȘAPOARTE

Schimbare majoră la înmatriculări auto și pașapoarte. Începând de astăzi, cetățenii care vor apela la serviciile de eliberare de pașapoarte și de înmatriculare a autovehiculelor vor putea achita taxele aferente nu doar la biroul de taxe al Trezoreriei Statului, ci si la 5 bănci comerciale: BCR, CEC Bank, Banca Comercială Feroviară, Idea Bank și Raiffeisen Bank.

Citiți și: Ce trebuie să faci ca să plăteşti un impozit mai mic pe locuinţă

Anunțul îl face Instituția Prefectului de Argeș. Potrivit sursei citate, Ministerul Finanțelor Publice a încheiat o convenție cu aceste instituții de credit potrivit căreia băncile să încaseze banii proveniți din taxele respective, iar în următoarea zi lucrătoare să vireze sumele colectate în contul curent general al Trezoreriei Statului.

“Această problemă cu care se confruntau cetățenii, care erau nevoiți să se deplaseze doar la Finanțe pentru a achita aceste taxe, a fost sesizată și la Colegiul Prefectural de către unii primari din județul Argeș. Noi am transmis mai departe, la Ministerul Finanțelor Publice, această doleanță.”, informează Instituția Prefectului.

Citiți și: Fiscul dă buzna! Controale de amploare

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3