930 x122 grota rece

argeseni

OFICIAL: STRICT INTERZIS ÎN STRĂINĂTATE. SUTE DE ARGEȘENI, VIZAȚI

Oficial: Strict interzis în străinătate. Sute de argeșeni, vizați. Conform datelor oficiale furnizate de Serviciul de Paşapoarte al judeţului Argeş, în 2019 nu mai puţin de 915 argeşeni au avut restricţii de liberă circulaţie în spaţiul european.

Citiți și: Ce se întâmplă cu salariile argeșenilor

De regulă, astfel de restricţii se impun ca urmare a unor condamnări penale definitive şi irevocabile sau a instituirii unor măsuri judiciare specifice de către instanţele de judecată (respectiv, interdicţia de a părăsi teritoriul ţării).

Comparativ cu anul 2018, numărul argeşenilor care au primit interdicţie de a părăsi ţara a fost cu 37,38% mai mare (în 2018 au fost instituite 666 de astfel de măsuri).

Citiți și: Ce se întâmplă cu banii argeșenilor

Potrivit aceleiaşi surse, în 2017 au fost 896 de argeşeni cu restricţii de circulaţie în spaţiul european, respectiv cu interdicţie de a ieşi din ţară.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90