NOR CURIER 930X122

argeseni

Vești bune despre salariile argeșenilor!

Vești bune despre salariile argeșenilor!

Citiți și: Motive de îngrijorare pentru salariați!

Câştigul salarial mediu net realizat în luna aprilie a.c. la nivelul județului Argeș a fost de 4.299 lei, în creștere cu 447 lei (+11,6%) față de luna martie 2023, arată cele mai recente date statistice.

Comparativ cu luna corespunzătoare din anul precedent, câștigul salarial mediu net a fost crescut cu 758 lei (+21,4%), urmare a câștigurilor mai mari înregistrate în toate sectoarele de activitate.

Citiți și: Ce se întâmplă cu salariile argeșenilor

Vești bune despre salariile argeșenilor!

Creșterea câștigului salarial mediu net din unele activități față de luna precedentă s-au datorat acordării de prime ocazionale (trimestriale, anuale, pentru performanțe deosebite ori pentru sărbătorile de Paște), drepturi în natură şi ajutoare băneşti, sume din profitul net şi din alte fonduri.

De asemenea, creșterile câștigului salarial mediu net s-au datorat realizărilor de producție ori încasărilor mai mari (funcție de contracte/proiecte).

Câștigul salarial realizat în județul Argeș în luna aprilie a.c. a fost mai mic comparativ cu realizările salariale medii la nivel național, atât în valoare brută (-5,5%), cât și în valoare netă (-5,8%).

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90