Donaris 930 x 122

perianu

Radu Perianu: ,,Zona metropolitană trebuie să se dezvolte cu o echipă de primari PNL”

Radu Perianu: ,,Zona metropolitană trebuie să se dezvolte cu o echipă de primari PNL”

Citiți și: News ALERT: E gata! El este președintele CJ Argeș!

,,Radu Perianu, candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean Argeș:

<<Zona metropolitană trebuie să se dezvolte cu o echipă de primari PNL.

Citiți și: Alin Călinescu: În mandatul meu, Mioveniul va beneficia de o regenerare urbană completă

Ne luăm un angajament ferm în fata argeșenilor!

Argeșul are nevoie de 10 parcuri industriale care să genereze 10.000 de noi locuri de muncă mai bine plătite decât în București, 4 poduri peste râul Argeș, un spital nou și servicii medicale de calitate, modernizarea drumurilor.

Cu Mihai Coteț la Pitești, Adrian Frîntură la Moșoaia, Bebe Ivan la Băbana, Iulian Călin la Ștefănești, Toma Constantin la Bascov, Dumitru Roland Florian la Albota, Iunonis Ionescu la Bradu, Ionuț Gheorghe la Călinești, Ana-Maria Pănescu la Topoloveni, Alin Călinescu la Mioveni, Gabriel Tudor la Costești, Rușanu Cristian la Mărăcineni, Florin Alexandrescu la Budeasa, zona metropolitană Pitești se va extinde și se va dezvolta.

După ce vom fi aleși, noi, semnatarii acestui pact ne propunem să creăm o zonă metropolitană prosperă, sustenabilă și echitabilă, în care fiecare comunitate să se dezvolte în mod armonios și să beneficieze de oportunitățile oferite de urbanizare.

Citește și: Alin Călinescu: ,,Parcare etajată în Mioveni”

Ne angajăm să lucrăm împreună, în spirit de colaborare și parteneriat, pentru a promova dezvoltarea și bunăstarea tuturor comunităților din zona metropolitană Pitești.

Transparență și responsabilitate:

Radu Perianu: ,,Zona metropolitană trebuie să se dezvolte cu o echipă de primari PNL”

Ne asumăm să fim transparenți și responsabili în toate acțiunile noastre, comunicând deschis și onest cu cetățenii și partenerii noștri despre deciziile și acțiunile noastre.

Citește și: Mihai Coteț: Vine la 4 ani, varsă minciunile și pleacă

Sustenabilitate și echitate:

Ne angajăm să promovăm dezvoltarea durabilă și echitabilă, luând în considerare nevoile și interesele tuturor cetățenilor din zona metropolitană Pitești, inclusiv cele ale comunităților marginalizate.

Citește și: 10 parcuri industriale în Argeș!

Pe 9 iunie, punem Argeșul pe calea dreaptă!>>

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • andrei spune:

    10 parcuri industriale, 4 poduri , 10000 de locuri de muncă mai bine plătite decât în București.😂😂😂 Intelg este campanie electorală, dar haideți sa rămânem in realitate.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90