NOR CURIER 930X122

rata de vaccinare

Rata de vaccinare din fiecare școală și grădiniță din Argeș

Prefectura Argeș a transmis, în urmă cu puțin timp, lista actualizată cu date centralizate privind personalul vaccinat din unitățile de învățământ preuniversitar din județ.

Citiți și: Vaccinarea în județul Argeș: Pitești, în fruntea clasamentului

Reamintim că, de luni, 8 noiembrie, scenariile de funcționare ale școlilor vor fi stabilite în funcție de rata de vaccinare a personalului fiecărei unități de învățământ.

Școlile cu rata de vaccinare de peste 60% ar urma să-și înceapă activitatea fizic, iar cele sub 60% în mediul online.

Citiți și: Argeș, pe locul 16 în topul județelor cu cea mai mare rată de vaccinare

În municipiul Pitești, Colegiul Național „Ion C. Brătianu” are o rată de vaccinare a personalului de 76%, în vreme ce Colegiul National „Zinca Golescu” și Colegiul Național „Alexandru Odobescu” au un procent al vaccinării de 72,9%, respectiv 63,95%.

La Colegiul Economic „Maria Teiuleanu” un procent de 67,10% din personal s-a vaccinat.

LISTA COMPLETĂ, AICI.

Foto: descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Dani spune:

    Dlor ziariști, de ce la majoritatea știrilor despre scoli afișati imaginea Colegiului Brătianu? Este singurul liceu din acest județ, sau orașul Pitești? Să conștientizăm că inclusiv din cauza voastră bătăliile la EVALUARE se duc pentru acest liceu. Nejustificat. Cu copii dărâmați daca nu intra la Bratianu. Mai luați în vizor, la modul pozitiv, și alte licee cu rezultate excelente. Dar pentru asta trebuie să ieșiți pe teren, sa va actualizați informațiile și fotografiile din arhivă. Succes

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90