New Profesional Consult 930 x 122

demitere

REACȚIA DR. FRĂTOAICA LA DEMITEREA DIN FUNCȚIE: ÎN LOC SĂ NE OCUPĂM DE BOLNAVI, TREBUIE SĂ NE OCUPĂM DE ALTE LUCRURI

Conducerea Consiliul Județean Argeș argumenta, cu puțin timp în urmă, demiterile de la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, printre care și înlocuirea actualului director medical, dr. Gheorghe Frătoaica, cu Gabriel Copciag.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

„Pentru conducerea PNL a Spitalului Județean de Urgență Argeș legea este opțională, iar abuzul un lucru normal. În ultimele zile am avut parte atât de vid legislativ, cât și de contradicții legislative care au dat naștere unor interpretări cel puțin bizare din partea Instituției Prefectului și a celor numiți la conducerea Spitalului Județean, care nu mai vor să plece”, se arăta într-un comunicat al CJ Argeș.

„De ce atâta insistență?”

Citiți și: Doliu la Spitalul Județean! „Rămas bun!”

Contactat de ePitești.ro în legătură cu argumentele invocate de C.J. Argeș, dr. Gheorghe Frătoaica a declarat:

În primul rând, eu nu sunt membru PNL, ca să lămurim lucrurile. Într-adevăr, am fost susținut de PNL, dar nu sunt membru al niciunui partid (…).

Ce nu înțeleg eu e de ce atâta insistență, pentru că, până acum, a fost liniște. La fel de bine, nu înțeleg de ce se dorește cu orice preț acest lucru, când noi ne așteptăm în zilele următoare la o creștere a numărului de cazuri COVID-19 și, în loc să ne ocupăm de bolnavi, noi trebuie să ne ocupăm de alte lucruri, care ne consumă timp și energie și care nu se justifică„, a declarat, pentru ePitești.ro,  Gheorghe Frătoaica, directorul medical demis al Spitalului Județean de Urgență din Pitești.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3