EcoMoto 930×122

Clubul Sportiv Titanii 2023

Realizări incredibile ale copiilor de la Clubul Sportiv Titanii 2023! Au urcat pe podium

Primele performanțe ale Clubului Sportiv Titanii 2023 Pitești.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Muncă, pasiune și talent

În cadrul prestigiosului Festival al Stelei Aurii la dans din Brașov, echipa de dans a Clubului Sportiv Titanii 2023 din Pitești a impresionat cu performanța sa de top, obținând locul 1.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Sub îndrumarea talentatului antrenor Silviu Dobriță, dansatorii au demonstrat pasiune, talent și dedicare în fiecare mișcare.

Echipa de dans a Clubului Sportiv Titanii 2023 a dat tot ce a avut mai bun și a muncit din greu pentru a se face remarcată și a câștiga competiția.

Prin orele lor de antrenament intens și dedicare, copiii au reușit să impresioneze juriul și să obțină victoria meritată.

Performanțe obținute prin muncă asiduă

De asemenea, la Cupa Mărțișor la înot, Clubul Sportiv Titanii 2023 a avut 27 de sportivi în competiție.

Toți sunt pregătiți cu pricepere de Karina Ungureanu, Bogdan Scarlat, Radu Marius și Răzvan Scarlat.

Copiii au reușit să își îmbunătățească proprii timpi și să obțină cele mai bune rezultate de până acum.

O mențiune specială trebuie făcută pentru Bitoiu Karina, născută în 2018, care a urcat pe locul 3. Antrenorul Karinei, sub îndrumarea căruia a reușit să obțină acest rezultat extraordinar, este Bogdan Scarlat.

Totodată, vineri – 8 martie, secția canto 3 a avut prima lor apariție pe scenă în deschiderea unui eveniment dedicat mamelor. Fetițele sunt pregătite de Valentin Poienariu.

Clubul Sportiv Titanii 2023 este mândru de performanțele obținute și de munca asiduă a sportivilor și antrenorilor săi.

Coordonatorii lucrează intens în pregătirea copiilor. Aceștia au adus chiar și un psiholog sportiv la club, pe doamna Andreea Trandafirescu.

De asemenea, Costea Andrei se ocupă de pregătirea fizică și partea de kinetoterapie a echipei.

Astfel, la Clubul Sportiv Titanii 2023 din Pitești toate lucrurile sunt bine puse la punct pentru a pășii în siguranță în lumea sportului de performanță.

În continuare se fac înscrieri pe toate ramurile active ale clubului: handbal, tenis, judo, înot, dans sportiv, aerobic, fotbal.

Activitățile se țin în sală fair-play (Bradu) și la sala de sport din comuna Budeasa.

Cursurile de înot sunt la bază Marcea și la Bazinul Olimpic.

Înscrierile se fac telefonic la 0738193528 sau pe paginile de Instagram, Facebook.

„Ne dorim să investim în performanță viitorilor campioni și sperăm să găsim sponsori care să dorească susținerea acestora prin achiziționarea de echipamente necesare pregătirii și aparițiilor în competiții”, este mesajul transmis de inițiatorii clubului.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90