Donaris 930 x 122

centrul cultural mioveni

REDESCOPERIM VIAȚA ARGEȘENILOR LA SATE

Redescoperim viața argeșenilor la sate. Duminică, 14 aprilie 2019, în Mioveni va avea loc evenimentul „Redescoperirea satului românesc. Viața argeșenilor la sate”.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

PROGRAMUL 

-ora 9: Sfânta Liturghie, la Catedrala „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”;

Citiți și: Eveniment istoric la Mioveni!

-ora 11: Deplasare de la Catedrala „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” către Cula Racovița;

-ora 11:20: Vizită și scurtă prezentare a exponatelor de la Cula Racovița;

-ora 12: Atelier de creație – arta de încondeiat ouă (click pe imagine pentru mărire):

Echipa Centrului Cultural Mioveni informează că vor putea fi admirate exponatele din colecția publică etnografică „Prof. Constantin Năstase”.

Vor fi ținute discursuri despre satul românesc și viața argeșenilor la sate, iar la final cei prezenți vor asista la un atelier de creație al elevilor cursului de abilități practice coordonat de Carmina Iordachi.

Evenimentul este organizat de Primăria orașului, Consiliul Local, Centrul Cultural Mioveni și Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, în parteneriat cu Muzeul Județean Argeș și Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90