New Profesional Consult 930 x 122

mașini abandonate

„Relicvă” Ford abandonată în Piteşti. Proprietarul, căutat de poliţiştii locali

Poliţiştii locali au în vedere, de ceva vreme, o „relicvă” Ford. După ce a fost întocmit un proces verbal de constatare, fără rezultat, proprietarul este somat acum să mute rabla de pe domeniul public.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Vehiculul Ford Transit este abandonat de strada Depozitelor (în zona staţiei de gaz) şi nu are număr de înmatriculare. Agenţii locali îl somează pe proprietarul sau deţinătorul legal al vehiculului, pentru ca acesta să fie mutat de pe domeniul public.

În caz contrar, vehiculul va fi ridicat, conform procedurilor, de către angajaţii Primăriei şi va trece în posesia municipalităţii.

Citiți și: Nu se aștepta nimeni la așa ceva: Poliția a intervenit la grădiniță!

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Poliţiei Locale Piteşti, bld. Eroilor nr.30, tel. 0248.210.230 sau e-mail la adresa politialocalapitesti@yahoo.com

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Meh spune:

    Mai e o “relicva” in parcarea de la Vivo. Sta acolo de minim un an. Un Audi negru cu volan pe dreapta. Ii tine companie ambrozia de langa rau.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3