Donaris 930 x 122

drumuri

RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE PE MAI MULTE DRUMURI DIN ARGEŞ

Centrul Infografic al Poliţiei Române anunţă că la această oră se circulă cu restricţii pe mai multe drumuri naţionale din judeţul Argeş.

Citiți și: Restricții pentru șoferi! Circulație închisă în reprize de câte 20 de minute

Astfel, pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, cu excepţia celor destinate exclusiv transportului de persoane, din cauza unor alunecări de teren şi viituri produse la sfârşitul lunii iulie.

Uneori, în zona Deduleşti (judeţul Argeş), unde se execută lucrări de consolidare şi se circulă pe o bandă, alternativ, cu ajutorul semafoarelor sau al piloţilor de dirijare, se formează coloane de autovehicule. Rutele ocolitoare pentru traficul greu sunt: pentru relaţia Râmnicu Vâlcea – Piteşti: DN64 Râmnicu Vâlcea – Drăgăşani – Găneasa, DN65 Găneasa – Slatina -Piteşti, traseu valabil şi în sens invers.

Citiți și: Pe aceste drumuri se lucrează! Șoferi, fiți foarte atenți

Pe DN73C, în judeţele Argeş şi Vâlcea, din cauza unor alunecări de teren, pe tronsonul Curtea de Argeş – Burluşi, între kilometrii 46 şi 56,este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12,5 tone, iar pe tronsonul Burluşi – Piatra, între kilometrii 56 şi 61+434 de metri, nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

De asemenea, în judeţul Argeş, pe DN67B Piteşti – Drăgăşani, la kilometrul 175+900 de metri, la intrarea în localitatea Poiana Lacului dinspre Piteşti este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 30 de tone, din cauza unui pod avariat de o viitură.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3