Donaris 930 x 122

restrictii de circulatie

Restricţii severe de circulaţie la ieşirea din Piteşti

Restricţii severe de circulaţie la ieşirea din Piteşti. Serviciul Siguranță Rutieră din cadrul Poliției Locale Pitești informează cu privire la o serie de restricţii de circulaţie la podul de peste Râul Doamnei.

Citiți și: Video: Restricţii de lungă durată pe un drum important din Argeş

„În perioada 07.07 – 08.07.2021, în zona podului peste Râul Doamnei din municipiul Pitești, între orele 0700 și 1700 se vor institui restricții de circulație pentru execuția lucrărilor de ”Turnare planșe covor asfaltic”, conform avizului eliberat de către Biroul Rutier – Poliția Municipiului Pitești.

 

Citiți și: Restricţii de circulaţie şi în Trivale

 

Astfel, circulația autovehiculelor în zonă se va desfășura pe un singur sens de circulație. Vă informăm că executarea lucrărilor de către societatea STAR TRADING IMPEX S.R.L. impune reducerea părții carosabile, a vitezei autovehiculelor și a capacității de circulație pe sectorul de drum, ceea ce necesită o monitorizare permanentă și competentă pentru desfășurarea traficului în condiții de siguranță.

Recomandăm conducătorilor auto ce doresc să circule în zona lucrărilor să respecte semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor locali rutieri, semnificația diferitelor tipuri de mijloace de semnale rutiere și să adopte o manieră de calm la volan”, a transmis Bogdan Aristănţoiu (foto), purtător de cuvânt la Poliţia Locală Piteşti.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441