930×122 CAPRA 5

restrictii de circulatie

Restricţii severe de circulaţie la ieşirea din Piteşti

Restricţii severe de circulaţie la ieşirea din Piteşti. Serviciul Siguranță Rutieră din cadrul Poliției Locale Pitești informează cu privire la o serie de restricţii de circulaţie la podul de peste Râul Doamnei.

Citiți și: Atenție, șoferi! Restricții pe mai multe drumuri importante din județ

„În perioada 07.07 – 08.07.2021, în zona podului peste Râul Doamnei din municipiul Pitești, între orele 0700 și 1700 se vor institui restricții de circulație pentru execuția lucrărilor de ”Turnare planșe covor asfaltic”, conform avizului eliberat de către Biroul Rutier – Poliția Municipiului Pitești.

 

Citiți și: Restricții pe cele mai circulate drumuri și pe autostradă

 

Astfel, circulația autovehiculelor în zonă se va desfășura pe un singur sens de circulație. Vă informăm că executarea lucrărilor de către societatea STAR TRADING IMPEX S.R.L. impune reducerea părții carosabile, a vitezei autovehiculelor și a capacității de circulație pe sectorul de drum, ceea ce necesită o monitorizare permanentă și competentă pentru desfășurarea traficului în condiții de siguranță.

Recomandăm conducătorilor auto ce doresc să circule în zona lucrărilor să respecte semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor locali rutieri, semnificația diferitelor tipuri de mijloace de semnale rutiere și să adopte o manieră de calm la volan”, a transmis Bogdan Aristănţoiu (foto), purtător de cuvânt la Poliţia Locală Piteşti.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3