Donaris 930 x 122

angajare

Argeș: Concursuri aranjate la angajarea în spital. O persoană, reținută pentru trafic de influentă

În cursul zilei de 27 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice Argeș, în baza delegării Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au pus în executare două mandate de percheziție domiliciară la locuințele unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

Citiți și: Concurs SmartyKids și ePitești: Se pun la bătaie mai multe premii pentru copii!

„Din cercetări s-a stabilit că în perioada mai-iulie 2019, un bărbat de 47 de ani, din Călinești, ar fi pretins și primit mai multe sume de bani, constând în aproximativ 1.000 de euro şi aproape 8.000 de lei, de la două persoane, în vederea influenţării în mod favorabil a rezultatelor unor concursuri organizate în vederea angajării de personal medical, la o unitate medicală din judeţul Argeş.

În urma percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate suma de aproximativ 2.000 de lei şi mai multe înscrisuri cu valoare probatorie”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: Se fac angajări la Primăria Pitești. Salariu: aproape 1000 €

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut de procurorul de caz, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, iar în ziua de 28 ianuarie a.c., a fost prezentat Tribunalului Argeş, care a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Foto: descriptiv

Supernova_2022_januar_web_bannerji_555x222_ROM

Comentarii

3 comentarii

  • Constantin spune:

    Hm…în toate unitățile sanitare din județ numai așa s-au făcut și se fac angajările, pe șpagă grasă!!! Banii se știe unde se duc(mare parte) : LA PARTID…se știe care…

  • Constantin spune:

    Alo,redacția??? De ce nu-mi publicați comentariul? Vă dau și tarife: 3000€-ingrijitoare,5000-7000€-infirmiera,10000-12000€asistenta…

  • Ana spune:

    Locurile in instituțiile publice sunt scoase la concurs,dar sunt deja ocupate, practic ele nu exista .Este o bătaie de joc pentru cei care își depun dosarele pentru a participa la concurs.Daca nu ai bani și pile nu ai nicio șansă.

570 X 90 CUMPANA 3