930 x122 grota rece

angajare

Argeș: Concursuri aranjate la angajarea în spital. O persoană, reținută pentru trafic de influentă

În cursul zilei de 27 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice Argeș, în baza delegării Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au pus în executare două mandate de percheziție domiliciară la locuințele unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

„Din cercetări s-a stabilit că în perioada mai-iulie 2019, un bărbat de 47 de ani, din Călinești, ar fi pretins și primit mai multe sume de bani, constând în aproximativ 1.000 de euro şi aproape 8.000 de lei, de la două persoane, în vederea influenţării în mod favorabil a rezultatelor unor concursuri organizate în vederea angajării de personal medical, la o unitate medicală din judeţul Argeş.

În urma percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate suma de aproximativ 2.000 de lei şi mai multe înscrisuri cu valoare probatorie”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: Argeș. Instituție publică importantă angajează!

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut de procurorul de caz, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, iar în ziua de 28 ianuarie a.c., a fost prezentat Tribunalului Argeş, care a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Foto: descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Constantin spune:

    Hm…în toate unitățile sanitare din județ numai așa s-au făcut și se fac angajările, pe șpagă grasă!!! Banii se știe unde se duc(mare parte) : LA PARTID…se știe care…

  • Constantin spune:

    Alo,redacția??? De ce nu-mi publicați comentariul? Vă dau și tarife: 3000€-ingrijitoare,5000-7000€-infirmiera,10000-12000€asistenta…

  • Ana spune:

    Locurile in instituțiile publice sunt scoase la concurs,dar sunt deja ocupate, practic ele nu exista .Este o bătaie de joc pentru cei care își depun dosarele pentru a participa la concurs.Daca nu ai bani și pile nu ai nicio șansă.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90