930×122 CAPRA 5

minor la volan

Revoltător! Copil la volan pe drumurile publice! Era și live pe TikTok

Inconștiență crasă a unui copil în vârstă de doar 14 ani. Acesta a condus o mașină prin oraș, iar prietenii săi transmiteau totul în direct pe TikTok, notează Antena 3.

Citiți și: A pus Poliția pe jar. Băut la volan LA DOAR 14 ANI

Întâmplarea a avut loc în județul Vâlcea.

Trei minori s-au urcat într-o mașină și au plecat la plimbare pe drumurile publice. Întreaga scenă a fost transmisă live pe TikTok.

Citiți și: Șocant! Minor de 16 ani, mort la volan! A intrat cu mașina într-un stâlp!

Copiii ascultau manele și au transmis și un mesaj celor care îi urmăreau: ”Ne vedem în trafic băieţii mei, poliţiştii sunt fraţi mei. Vă pupăm”.

La scurt timp, polițiștii l-au identificat pe adolescentul aflat la volan și l-au chemat la audieri.

„În urma verificărilor efectuate a fost identificat conducătorul auto, stabilindu-se că este vorba de un minor, din oraşul Bălceşti, judeţul Vâlcea, care a condus un autoturism în localitatea Bălceşti, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, a transmis IPJ Vâlcea.

Sursă foto: Antena 3

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3