NOR CURIER 930X122

om căzut în stradă

Revoltător! L-au ignorat și l-au lăsat să moară pe stradă!

Incident revoltător! Un bărbat care a căzut în plină stradă a fost ignorat și lăsat să moară.

Citiți și: Pitești: Doi polițiști locali au salvat viața unui om în această seară!

Întâmplarea a avut loc în Turda, în noaptea de 5 spre 6 aprilie 2023, și a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă.

Potrivit Ziare.com, bărbatul a zăcut în acea noapte două ore în stradă.

Victima a fost văzută la un moment dat de un taximetrist, care din păcate nu a sunat la 112, considerând că nu este necesar.

Ulterior, taximetristul a trecut din nou prin acea zonă și s-a hotărât să sune într-un final la 112. Din păcate, apelul a venit mult prea târziu, omul se stinsese pe caldarâm.

„La data de 6 aprilie a.c., în jurul orei 01.45, Poliția municipiului Turda a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat în vârstă de 37 de ani despre faptul că, pe strada Aviatorilor din municipiu, ar fi găsit un bărbat întins pe sol, inconștient.

Un echipaj medical și o echipă operativă de polițiști s-au deplasat în zona indicată.

Din nefericire, echipajul medical a fost nevoit să declare decesul bărbatului în vârstă de 65 de ani, care ar fi suferit leziuni la nivelul craniului în urma căzăturii la nivelul solului.

Pentru asigurarea cadrului necesar verificărilor, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat IPJ Cluj.

Taximetristul riscă să ajungă la închisoare

„Poliţiştii au extins cercetările pentru infracţiunea de lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. Aici precizăm ca avem obligaţia să acordăm ajutor sau să anunţăm autorităţile de îndată în cazul în care găsim o persoană în care viaţă sau integritate în personală sunt puse în pericol”, a declarat Iulian Timșa, purtător de cuvânt IPJ Cluj, potrvit Observatornews.ro

În acest caz, taximetristul riscă chiar pedeapsa cu închisoarea pentru că a sunat mult prea târziu la 112.

Sursă video: YouTube TurdaNews

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3