NOR CURIER 930X122

angajare

Revolut angajează! Eveniment în premieră în România!

Revolut angajează! Eveniment în premieră în România!

Citiți și: Anunț de angajare! Ce se caută, ce se oferă

În premieră în România, pe 28 septembrie Revolut va organiza la București primul eveniment RevDev, exclusiv pentru specialiștii în IT și pentru pasionații de tehnologie.

Compania Revolut, care și-a dublat numărul de angajați, în 2022, ajungând la peste 6.000, are în plan să angajeze și în România.

Citiți și: Primăria Pitești angajează!

”Pentru participanții la evenimentul RevDev sunt disponibile peste 60 poziții, atât în echipele tehnice, cât și în alte funcțiuni (financiar, credit, operațiuni, customer support, antifraudă, marketing & comunicare, recrutare)”, anunță Revolut care are deja 120 de angajați în țara noastră.

Revolut spune că participă la evenimente profesionale dedicate profesioniștilor în IT din mai multe țări, în principal pentru a se implica în comunitățile de specialitate din orașele cheie din Europa, unde Revolut are birouri.

Revolut angajează! Eveniment în premieră în România!

Posturile vacante propuse profesioniștilor români sunt în principal în regimul de lucru de la distanță, iar angajații au oportunitatea de a lucra pentru proiecte globale, în echipe multinaționale, dezvoltând viitoarele produse și caracteristici Revolut, utilizate de peste 30 de milioane de clienți din întreaga lume.

Recent, compania a deschis și la nivel global poziții pentru un nou produs bancar care va fi dezvoltat în viitor – creditul ipotecar. Printre posturile disponibile inclusiv pentru profesioniștii din România figurează: manageri de produs (credit), manageri de credit ipotecar, manageri de conformitate, ingineri software, manageri de produse tehnice etc.

Cu ajutorul acestor profesioniști, Revolut își va continua misiunea de a pune la dispoziția clienților o super-aplicație capabilă să le ofere tot ceea ce ține de finanțele personale, inclusiv o ofertă de credite ipotecare.

Detalii, AICI – Revolut angajează în România! Eveniment în premieră. Când și unde trebuie să se prezinte doritorii

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90