Donaris 930 x 122

politie

Risc major de accident grav! Tânăr șofer de 22 de ani, sancționat aspru

Risc major de accident grav! Tânăr șofer de 22 de ani, sancționat aspru

Citiți și: Poliția sancționează CNAIR pentru așa-zisa autostradă! Pe A1, mai rău ca pe un drum de țară

În data de 03 iunie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești au depistat un tânăr de 22 de ani, din Costești, care a încălcat grav regulile de circulație rutieră.

Incidentul a avut loc pe strada Victoriei din localitatea de domiciliu a tânărului, la trecerea la nivel cu calea ferată.

Citiți și: Poliția a intervenit! Tineri luați prin surprindere!

Conducând autoturismul, tânărul nu a respectat semnificația semnalizării acustice și luminoase la trecerea la nivel cu calea ferată.

A traversat pasajul în timp ce barierele erau în curs de coborâre.

Risc major de accident grav! Tânăr șofer de 22 de ani, sancționat aspru

Ca urmare a abaterii comise, tânărul a fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 1.485 de lei, conform prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată.

În plus, polițiștii au aplicat măsura complementară de reținere a permisului de conducere, suspendând astfel dreptul de circulație al tânărului pentru o perioadă de 120 de zile.

Acestuia i-a fost eliberată o dovadă înlocuitoare fără drept de circulație

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3