930×122 CAPRA 5

rus

MINISTRUL RUS VREA TAXĂ PE TRANSFĂGĂRĂŞAN

Cu ocazia deplasării de ieri în Argeş, ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anunţat, vă reamintim, că ruta Piteşti-Sibiu va fi prinsă în Master Planul naţional de transport ca autostradă, nu ca drum expres.

Citiți și: Transfăgărășanul sub asediu: Strat de zăpadă spectaculos

De asemenea, Rus a vorbit şi despre reabilitarea drumului naţional dintre Piteşti şi Curtea de Argeş, dar şi despre Transfăgărăşan.

„Acest drum spre Curtea de Argeş va fi reabilitat, pentru că este important. La fel se va întâmpla şi cu Transfăgărăşanul şi căutăm soluţii de finanţare pentru a monta acele copertine care să împiedice zăpada din avalanşe să ajungă pe carosabil. În acest fel drumul va fi deschis mai mult timp. Poate punem o taxă de 10 lei la intrare, poate găsim altă soluţie, vom vedea.”, a declarat Ioan Rus.

Citiți și: Transfăgărășan, deschis pe tot timpul anului: Pas crucial

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90