NOR CURIER 930X122

consiliul judetean

RUȘINE! EȘEC URIAȘ! STAȚIUNEA MOLIVIȘ PIERDE BANII EUROPENI

Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a organizat astăzi o deplasare pentru jurnaliști pe şantierul (ipoteticei) viitoare staţiuni Moliviş din munţii Ghiţu.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Strigător la cer, lucrările au fost stopate din nou în urmă cu două zile, din cauza lipsei banilor! Tecău a spus că în aceste condiţii Consiliul Judeţean ar putea prelua financiar frâiele proiectului, pentru a-l duce la bun sfârşit.

În ultima perioadă s-a mai lucrat la drumul de acces și s-au turnat câteva fundaţii la staţia de plecare a instalaţiei de transport pe cablu, dar lucrările sunt foarte mult întârziate.

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

Pârtia de schi este gata în proporţie de 80%, dar şansele ca proiectul să fie finalizat până la termenul agreat cu Uniunea Europeană (luna decembrie 2015) sunt nule. Prin urmare, ce rușine!!!, se va pierde finanțarea europeană! Se va pierde pentru că autoritățile administrative din Argeș implicate nu a fost în stare să asigure pe parcurs partea lor de cofinanțare, deși s-au înhămat la proiect!

Preşedintele Asociaţiei „Moliviş”, Paul Bârlă, susţine că nu mai sunt bani nici de hârtie! Managerul de proiect, Constantin Dârzan, şi-a dat demisia. Ce folos? În ciuda acestor probleme enorme, Florin Tecău afirmă că se vor face eforturi pentru ca proiectul să fie finalizat. Rușine!

Detalii despre acest eșec uriaș puteți citi în articolul următor: http://epitesti.ro/administrativ-3/rusine-de-proiectul-statiunii-molivisu-se-alege-praful/.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90