New Profesional Consult 930 x 122

buget Mioveni

S-a aprobat bugetul orașului Mioveni. Acesta este de peste 32 milioane de de euro

Astăzi, 10 februarie, la Centrul Cultural Mioveni a avut loc ședința extraordinară a Consiliului Local, probabil și cea mai importantă ședință din acest an, pentru comunitate.

Citiți și: Decizie majoră la Mioveni!

Acest lucru s-a datorat a cel puțin două puncte de pe ordinea de zi și anume: aprobarea bugetului pentru 2022 şi aprobarea listei de investiții a acestui an.

Astfel, pentru anul 2022 orașul Mioveni își propune un buget în valoare de 164.705,49 mii lei, adică 32.940,89 € (la un curs de 1 € = 5 lei) pentru partea de venituri și în sumă de 164.705,49 mii lei la partea de cheltuieli.

De asemenea, pentru acest an se are în vedere, în primul rând, continuarea proiectelor aflate în curs de derulare, accesarea de fonduri nerambursabile, continuarea investițiilor, finanțarea serviciilor publice, sistemului de sănătate, a educației și culturii.

În ceea ce privește secțiunea investiții, propunerea cheltuielilor a fost fundamentată în concordanță cu Strategia de Dezvoltare a Orașului, fiind incluse obiective de investiții propuse atât de consilierii locali și de reprezentanții administrației locale, cât și cele propuse de cetățenii orașului.

Tot astăzi au fost aprobate bugetele de venituri și cheltuieli pentru 2022 ale SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL, SC Servicii Generale Mioveni SRL, Centrul Cultural Mioveni și Spitalul Orășenesc Mioveni.

În cadrul aceleiași ședințe, a depus jurământ consilierul Ciaușu Ion (PSD). Acesta îl va înlocui pe colegul său de partid Bogdan Minciunescu care a renunțat la titulatura de consilier local ca urmare a numirii sale în funcția de subprefect al județului Argeș.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90