New Profesional Consult 930 x 122

dosar penal

S-a deschis dosar penal pentru Simion după scandalul de ieri, din Parlament

Astăzi, procurorii Parchetului General au deschis dosar penal în urma scandalului, de ieri, 7 februarie 2022, din Parlament, care i-a avut drept protagoniști pe ministrul Energiei, Virgil Popescu și liderul AUR, George Simion.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Dosarul vizează fapte de ultraj și tulburarea liniștii publice.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu a fost cel care a anunțat pe Facebook că a informat conducerea Camerei Deputaților de faptul că va depune o plângere penală împotriva liderului AUR, George Simion, după scena din Parlament, de la dezbaterea moțiunii simple inițiate de USR.

Citiți și: Pitești. „Șmecherii” care au atacat 2 puști în Centru, prinși! Cine sunt aceștia

Reamintim că, ieri, atunci când Ministrul Energiei își susținea, printr-un discurs, punctul de vedere în privința moțiunii depuse împotriva sa, liderul AUR, George Simion, a început să strige din sală că este ”hoț”, apoi s-a dus la tribună, unde a încercat să-l agreseze pe ministru.

Subiectul pe larg, AICI.

În urma acestei scene, ședința a fost anulată.

Sursă foto principal: digi24.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90