EcoMoto 930×122

amenințare

S-a îmbătat, și-a amenințat cu bătaia fosta soție și cumnata, apoi a pus foc în curtea foștilor socri

S-a îmbătat, și-a amenințat cu bătaia fosta soție și cumnata, apoi a pus foc în curtea foștilor socri

Citiți și: Argeș. Luat pe sus cu „mascații”. Bărbat cercetat pentru fapte grave

În ziua de 23 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni – Secției de Poliție Rurală Călinești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare și distrugere, și au reținut un bărbat de 33 de ani, din Dobrești.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 22 august a.c., pe fondul consumului de alcool, bărbatul le-ar fi amenințat, cu acte de violență, pe fosta soție și pe fosta cumnată.

Citiți și: Stație de autobuz distrusă! Mii de euro pagubă! Cine este făptașul

Ulterior, în cursul nopții, în jurul orei 04.00, bărbatul ar fi incendiat o căpiță de fân aparținând foștilor socrii.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

De asemenea, după completarea formularului de evaluare a riscului, au fost emise două ordine de protecție provizorii, pentru 5 zile.

Foto descriptiv: stiridecluj.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90