930×122 CAPRA 5

Blocul Mobilux

S-a întâmplat peste noapte la Mobilux. Toată lumea uimită

S-a întâmplat peste noapte la Mobilux. Toată lumea uimită

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Acțiunea „Stop chioșcăreala” a intrat într-o nouă etapă. Lentoarea cu care a început în 2022 este de domeniul trecutului. Se lucrează pe „repede-înainte.” Este părerea cetățenilor care au văzut ceea ce s-a întâmplat la blocul Mobilux.

Se fac bani de „Sf. Maria”

În urmă cu două zile scriam despre zona respectivă. O florărie a fost desființată. Din cele cinci aflate de mulți ani pe coridorul imobilului. Unul dintre florari a spus pentru ePitești că așteaptă ziua de 15 august. Adormirea Maicii Domnului. Sf. Maria, ziua în care florăriile sunt luate cu asalt. Una dintre ocaziile în care încasările sunt consistente.
Citiți și: Schimbări majore la blocul ,,Mobilux”. Piteștenii surprinși total

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Legătura sufletească

Proprietarul unei florării declara pentru ePitești că se va muta pe strada Griviței. Într-o construcție modernă, dintre cele pe care le va pune la dispoziție Primăria Pitești. Însă cu sufletul, omul va rămâne legat tot de blocul Mobilux. Unde a petrecut o parte din viața sa. Unde și-a format clientela.

Alt „peisaj”

La nici 24 de ore de la apariția articolului pe sit-ul nostru, „peisajul” de la blocul Mobilux e altul. De nerecunoscut. Peste noapte, toate florăriile de pe coridor au dispărut. Acum este spațiu suficient pentru circulația oamenilor. A mai rămas doar un chioșc cu ziare. Până când se va decide și soarta lui.

Nostalgie

Înainte de 1989, în spațiile dintre ziduri erau telefoane publice. Din cele cu disc care funcționau cu monede. Apoi au apărut florăriile. Au dispărut, iată, și ele.

Ecoul…vremurilor

O nouă etapă în istoria urbei noastre. Piteștenii care văd schimbare se miră. Pe coridorul odinioară înmiresmat de mii de flori, ei își aud ecoul pașilor. Și parcă și pe cel al vremurilor apuse. La blocul Mobilux au fost odată telefoane…au fost odată florării…

S-a întâmplat peste noapte la Mobilux. Toată lumea uimită

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3