EcoMoto 930×122

primăria mioveni

S-a tras cortina la Mioveni

După trei seri de spectacole și distracție la superlativ, s-a tras cortina celei de-a cincea ediții a Târgului de Crăciun de la Mioveni, un eveniment mai restrâns decât în anii precedenți, având în vedere contextual actual, însă la fel de spectaculos și intens ca de obicei!

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

În cele trei zile au urcat pe scenă micuții artiști ai Școlii Populare de Arte și Meserii Pitești, cei ai Clubului Elevilor Mioveni, reprezentanții Centrului Cultural Mioveni, dar și o serie de artiști renumiți precum Lora, Andia, Dorian Popa, Nicoleta Oancea & Band, Aurora și Săndel Mihai ori Sandra N.

 

Citiți și: GRATUIT pentru toți cetățenii! Informare oficială de la Primărie

 

Seara de duminică a fost una specială, dovadă numărul impresionant de mare al persoanelor care ne-au fost alături la ultimul spectacol din cadrul acestui eveniment.

 

 

Chiar dacă spectacolele s-au încheiat, la Mioveni feeria iluminatului festiv continua să dea un farmec aparte sărbătorilor Crăciunului, până după Anul Nou.

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90