Donaris 930 x 122

ridicare restricții

S-au ridicat restricțiile de pe un drum important din Argeș

Începând de astăzi, 25 noiembrie 2021, au fost ridicate restricțiile de tonaj pentru circulația autovehiculelor cu masa totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone, pe DN 7.

Ca urmare a terminării lucrărilor de consolidare rambleu și refacere a părții carosabile pe DN 7, Cotmeana, între km 143+600m și km 144+600m, astăzi, 25 noiembrie 2021, au fost ridicate restricțiile de tonaj pentru circulația autovehiculelor cu masa totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone.

Recomandări privind circulația pe drumurile publice:

– în condiții de trafic aglomerat sau la drum întins, păstrați o distanță de siguranță mai mare față de autovehiculul care circulă înaintea dvs.;

– respectați limitele legale de viteză, atât în localități cât și în afara acestora;

– nu vă angajați în depășiri riscante;

– asigurați-vă temeinic înainte de orice schimbare a direcției de mers;

– nu uitați de politețea rutieră și respectați indicațiile polițiștilor rutieri aflați în trafic.

Informații actualizate despre situația traficului găsiți pe site-ul oficial al Poliției Române, la secțiunea Infotrafic: https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic.

„Vă recomandăm să verificați starea traseului pe care urmează să îl parcurgeți, înainte de a pleca la drum”, este mesajul transmis de IPJ Argeș.

 

Donaris 555×222

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441