New Profesional Consult 930 x 122

mioveni

S.V.S.U. MIOVENI, PE PODIUM!

Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Mioveni a obţinut locul al doilea la etapa interjudeţeană a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare si Private pentru Situaţii de Urgenţă, organizată în perioada 6 – 8 iulie la ISU Vlaşca al Judeţului Giurgiu.
Concursurile s-au desfăşurat în Centrul Naţional de Pregătire „General de Brigadă Corneliu Stoicheci” din Bucureşti unde, în urma câştigării fazei judeţene, echipa de concurs a S.V.S.U. Mioveni a participat alături de alte 4 echipe concurente din judeţele Teleorman, Giurgiu, Ilfov şi Dâmboviţa.
Echipa Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Mioveni a obţinut un onorabil loc 2 în clasamentul general, însă trebuie spus că la proba „Dispozitivul de intervenție” – una dintre cele mai grele din concurs – S.V.S.U. Mioveni a reuşit cel mai bun timp şi, totodată, locul I la această probă.
Echipa Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Mioveni a fost formată din: Mihai Ionescu – şef de lot, Constantin Diaconu, Irinel Răducu, Nicolae Flencheş, Alin Antonescu, Cristinel Bogdan, Daniel Duţă, Gheorghe Mănucă, Laurenţiu Şuţă, Mihail Cosmin Florea şi George Constantinescu.
(Foto: Primăria Mioveni)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441