New Profesional Consult 930 x 122

alee

Să tot stai pe strada bogătașilor din Pitești! Transformare totală!

Să tot stai pe strada bogătașilor din Pitești! Transformare totală!

Citiți și: Începe războiul pe Trivale? Dezvăluirile lui Păun despre proiectul care încinge spiritele

Strada Aleea Poarta Eroilor din cartierul piteștean Trivale a fost reabilitată, anunță municipalitatea.

Citiți și: (VIDEO) O NOUĂ INTRARE ÎN RĂZBOIENI. PITEȘTENI REVOLTAȚI

Contractul a avut o valoare de 919.016,80 lei, inclusiv TVA,. A fost reabilitat carosabilul pe o suprafață de 2650 mp; reabilitate trotuarele pe o suprafață de 810 mp și executat un zid de sprijin, pe o lungime de aproximativ 137 m.

„Din punct de vedere tehnic s-au executat următoarele lucrări: desfacerea bordurilor existente și înlocuirea cu borduri prefabricate noi; lucrări de săpătură în carosabil pe zonele cu refacere infrastructură; lucrări de frezare mecanică pe zonele unde s-a menținut asfaltul existent; completarea cu agregate pe zonele de refacere infrastructură; așternere straturi asfaltice pe întreaga suprafață carosabilă; montare pavele și piatră cubică pe zona trotuarelor”, informează autoritățile locale.

Inițial, în luna decembrie a anului 2021, atunci când în ședința ordinară a Consiliului Local Pitești urma să se voteze aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții, prețul  aferent lucrărilor era de peste 200.000 de euro. Subiectul pe larg, AICI – Video: Peste 200.000 de euro pentru reabilitarea unei alei din Trivale.

Este cunoscut în Pitești că pe strada Aleea Poarta Eroilor stau oameni înstăriți. Nu oricine își permite o locuință în zona respectivă.

Amănunte pe marginea subiectului mai găsiți și AICI.

555 X 222 POSADA 2
570 X 90 CAPRA 3