NOR CURIER 930X122

alee

Să tot stai pe strada bogătașilor din Pitești! Transformare totală!

Să tot stai pe strada bogătașilor din Pitești! Transformare totală!

Citiți și: Începe războiul pe Trivale? Dezvăluirile lui Păun despre proiectul care încinge spiritele

Strada Aleea Poarta Eroilor din cartierul piteștean Trivale a fost reabilitată, anunță municipalitatea.

Citiți și: (VIDEO) O NOUĂ INTRARE ÎN RĂZBOIENI. PITEȘTENI REVOLTAȚI

Contractul a avut o valoare de 919.016,80 lei, inclusiv TVA,. A fost reabilitat carosabilul pe o suprafață de 2650 mp; reabilitate trotuarele pe o suprafață de 810 mp și executat un zid de sprijin, pe o lungime de aproximativ 137 m.

„Din punct de vedere tehnic s-au executat următoarele lucrări: desfacerea bordurilor existente și înlocuirea cu borduri prefabricate noi; lucrări de săpătură în carosabil pe zonele cu refacere infrastructură; lucrări de frezare mecanică pe zonele unde s-a menținut asfaltul existent; completarea cu agregate pe zonele de refacere infrastructură; așternere straturi asfaltice pe întreaga suprafață carosabilă; montare pavele și piatră cubică pe zona trotuarelor”, informează autoritățile locale.

Inițial, în luna decembrie a anului 2021, atunci când în ședința ordinară a Consiliului Local Pitești urma să se voteze aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții, prețul  aferent lucrărilor era de peste 200.000 de euro. Subiectul pe larg, AICI – Video: Peste 200.000 de euro pentru reabilitarea unei alei din Trivale.

Este cunoscut în Pitești că pe strada Aleea Poarta Eroilor stau oameni înstăriți. Nu oricine își permite o locuință în zona respectivă.

Amănunte pe marginea subiectului mai găsiți și AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

7 comentarii

  • Foarte bine, dacă este drum public sa se reabiliteze, ca doar e n buricu târgului, cine dq voiai sa stea acolo, pârliții?? Voiai să merg sa ma plimb pe Trivale și sa vad iarăși asfaltul plesnit, turnat în batjocura de toți neispravitii angajați de primărie, din cauza rădăcinilor copacilor?? Poate or face în continuare toată alea prin pădure până la schit, și or îngriji și trotuarele!! A poate se sesizează DNA ul ca s au cheltuit o cârcă de bani, dar nu prea cred ca i interesat de „gainarii”!! 🤣

  • Revin cu „aleea”, că m a luat valu’ și n am văzut ca telefonul a scurtat o!! 🤭🤣

  • Iedi spune:

    Prezentati o stire in care se aduce la cunoștință că o strada a fost reabilitata. Ok!
    Dar voi ati vazut in ce stadiu este strada Trivale care duce către „strada bogatilor”???
    Asta de ce NU remarcati?!?!?!

  • Florin Tudorache spune:

    E bine ca este asfalt pe str Trivale noi în Velisoara Grigoresti nici măcar nu avem asfalt. Mergem.prin noroi tot în Pitesti
    Rușine domnule primar

  • Cocotierul spune:

    Articol scris de persoane frustrate… Ok

  • Edi Lazar spune:

    Rămâi acolo unde esti, si vezi sa nu cazi, în cap.

  • Elena Popa spune:

    Nu stiu ce sau cine l-a determinat pe cel care a scris acest articol sa-i puna acest titlu.Stiu ca un ziarist trebue sa redea adevarul si chear sa-l si probeze.In fotografii este redata o alee de pe strada Trivale,nu strada insasi.Strada Trivale nu a mai fost reabilitata de zeci de ani,asfaltul este tot plesnit,ridicat din cauza radacinilor copacilor, asa cum a comentat si Dna Luminita Mirela Cirstea.Este o rusine ca aceasta strada sa se numeasca strada de promenada.Pe strada se circula in viteza mare,nu exista opritoare de viteza si mai grav este ca de ani de zile toata strada,de la un capat la altul este transformata in parcare,o strada asezata aproape de padure,unde ar putea izbugni oricind un incendiu si masinile autorizate ar patrunde foarte greu.Lucrurile pe strada s-au inrautatit odata cu vizita Dlui primar Gentea,in 11 iulie 2022,care in loc sa gaseasca metode adevarate de fluidizare a traficului asa cum s-a laudat pe facebook a transformat parcarea din capatul strazii in parcare cu plata,pentru a aduce bani la bugetul Primariei. De atunci, persoane care nu doresc sa plateasca parcarea,parcheaza cu ziua si chear cu luna pe strada Trivale, ingreunind si mai mult ceea ce oricum era greu .Asa arata in realitate ,,strada bogatilor,, , ,,reabilitata,, de Primarie si oricine poate face o plimbare de luni pina vineri pentru a verifica spusele mele,locatar.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3