930 x122 grota rece

primăria Curtea de Argeș

Salarii „regale” la Primăria Curtea de Argeș! Să tot lucrezi la stat cu mii de € pe lună!

Salarii „regale” la Primăria Curtea de Argeș! Cât câștigă primarul, vicele, secretarul general, arhitectul șef și directorul executiv.

Menționăm faptul că, până pe 31 martie 2022, toate instituțiile publice sunt obligate să afișeze salariile actualizate anual.

Luni v-am prezentat grila de salarii din Primăria Topoloveni, Argeș (Subiectul pe larg, AICI:Argeș. Boierie mare la Primăria Topoloveni! Salariile șefilor: primar, vice şi secretar!).

Marți am adus în atenția publică grila actuală cu salariile de bază ale șefilor din Primăria Câmpulung (Subiectul pe larg, AICI – Argeș: Salarii de „șmecheri” la Primăria Câmpulung. Lasconi, 2700 € pe lună!).

Astăzi vă facem cunoscută grila de salarii din Primăria municipiului Curtea de Argeș din județul Argeș.

Specificăm faptul că sumele care reprezintă drepturile salariale sunt lunare, în formă brută și supuse impozitării, potrivit legii.

Primarul municipiului Curtea de Argeș este Constantin Panțurescu (foto), aflat la al doilea mandat.

Fostul director tehnic al Serviciului de Ambulanță Argeș a candidat pentru funcția de primar al municipiului Curtea de Argeș în anul 2016, fiind candidat din partea PSD. Potrivit grilei de salarizare, primarul Panțurescu are un salariu brut de 13.520 lei, conform Legii 153/ 2017 şi HCL.

La un curs de aproximativ 5 lei = 1 euro, salariul lunar al primarului este de 2.704 euro.

VICEPRIMARUL PRIMĂRIEI CURTEA DE ARGEȘ

Viceprimarul municipiului Curtea de Argeș este Ștefan Dumitrache (foto). Pentru a vă prezenta salariul de care beneficiază acesta, am fost nevoiți să accesăm o grilă mai veche de salarizare, cea din data de 30.09.2020.

Motivul este acela că, Ștefan Dumitrache nu este inclus în grila recentă de salarii din Primăria Curtea de Argeș, deoarece a fost suspendat din funcție pentru o perioadă de timp.

Ștefan Dumitrache a fost suspendat din funcția de viceprimar din martie 2021 până în decembrie 2021, prin ordinul fostului prefect Emanuel Soare (foto), care a considerat că procedura prin care acesta a fost ales ar fi fost nelegală.

A urmat și un proces, iar Ștefan Dumitrache a câștigat și la Tribunal, și la Curtea de Apel, drept urmare a fost repus în funcție ulterior.

Astfel, conform grilei din anul 2020, vicele beneficia de un salariu lunar brut de 11.440 de lei, adică 2.288 de euro.

SECRETARUL GENERAL, numărul 3 în Primăria Curtea de Argeș

Secretarul general ocupă următoarea poziție în grila de salarizare. La Primăria Curtea de Argeș, secretar general este Isabel-Janina Zarioiu (foto).

Aceasta are un salariu de bază de 9.120 lei. Tot la un curs de aproximativ 5 lei = 1 euro, salariul lunar este de 1.824 de euro.

ARHITECTUL ȘEF AL PRIMĂRIEI CURTEA DE ARGEȘ

Alexandra Lăzărescu este cea care ocupă funcția de arhitect șef la Primăria Curtea de Argeș. Aceasta beneficiază de un salariu brut de 8.930 lei. Convertită în valută, suma ar fi de 1.786 euro.

DIRECTORUL EXECUTIV

Pe locul 5 în ierarhie se situează directorul executiv. Anca-Vasilica Frujinoiu ocupă această funcție în cadrul Primăriei Curtea de Argeș, iar salariul de bază de care beneficiază este același cu cel al arhitectului șef, 8.930 lei, adică 1.786 euro.

 

Eco moto 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Un cetatean spune:

    Salarii nesimțite ca și cei care le iau cu bună știință și cu bătaie de joc din buzunarele contribuabililor pentru care nu se prea omoară sa facă ceva bun .Cu primarul nu se poate vorbi pentru ca el nu știe decât sa amenințe și sa respingă oamenii, viceprimarul sta în turnul lui de fildeș unde se crede filozof și mare istoric , secretarul general este ocupat cu afacerile personale ,iar toți ceilalți angajați ai primăriei o duc bine , cu salarii mari pentru munca putina.Asta este când ei singuri își fac aceste salarii după bunul plac.Pentru cum arata orașul și pentru modul în care acești domni și doamne se implica , nu merita aceste salarii.Dar ne plângem degeaba pentru ca noi suntem de vina pentru ca nu facem nimic pentru a fi trași la răspundere și mai ales pentru a le arata ca cine I a ales ii poate și da jos. În rest , numai de bine!

  • Felics ză cat spune:

    Din ciclul ” curat-murdar”!
    Nu vă mai săturați, nehaliților? Vă șpăguiți, ulterior, încadrarea juridică la doar: ” executare cu suspendare” … asta e o subtilă și ” nevinovată invitație” să… recidivați!!!
    RUȘINE, HUUUO!

  • Moldoveanu vicentiu spune:

    Sint totusi salarii pentru functii de conducere! Tinind cont ca se retine cca 43% taxe, nu mai par asa de mari. Si mai cred ca articolul induce vrajba intr-un mod artificial.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3