New Profesional Consult 930 x 122

primaria pitesti

„SAN SIRO” VA FI ACOPERIT PARȚIAL CU UN COVOR CAUCIUCAT

Lucrările de amenajare a terenului de sport de pe strada Florilor, din apropierea Școlii Gimnaziale „Marin Preda”, cunoscut piteștenilor sub denumirea „San Siro”, ar putea fi gata în două luni.

Citiți și: Pitești. Scandal pe Strada Mare: S-au luat la bătaie de față cu lumea speriată

 

„S-a încheiat turnarea stratului suport și împrejmuirea completă a terenului, o suprafață de circa 1000 m.p. urmând să fie acoperită cu un covor cauciucat vopsit în 6 straturi de vopsea acrilică în vederea realizării unui teren de sport multifuncțional pentru mini fotbal, tenis de câmp, baschet și handbal.

Citiți și: Premieră în Pitești. Surpriză inedită în Centru


Baza sportivă, care se va desfășura pe o suprafață de aproape două mii de metri pătrați, va beneficia de iluminat nocturn, plasă de protecție și de două tribune a câte 30 de locuri pentru spectatori”, precizează Primăria Pitești.

Vor fi amenajate alei pietonale în jurul terenului și se va realiza împrejmuirea acestuia cu gard înalt de 2,20 metri.

Este, de asemenea, prevăzută amenajarea unui spațiu verde în sectorul nordic al străzii Florilor, prin lucrări de semănare gazon și plantare de arbori.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90