930 x122 grota rece

Arges

A SCĂZUT UȘOR NUMĂRUL COPIILOR CU SCAUNE DIAREICE

Față de situația din urmă cu 24 de ore, în această dimineață numărul copiilor cu scaune diareice internați în spitalele din județul Argeș este mai mic. Dacă ieri erau 46, astăzi sunt 43, potrivit unui anunț transmis în urmă cu puțin timp de Instituția Prefectului.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Dintre cei 43 de copii internați, majoritatea, 32, au vârsta până în 2 ani.

Cei mai mulți, 33 (dintre care 25 cu vârsta până în 2 ani) sunt internați în Spitalul de Pediatrie din Pitești. Alți 7 (dintre care 4 cu vârsta până în 2 ani) sunt internați în Spitalul Județean de Urgență din Pitești – Secția Boli Infecțioase. 2 copii (ambii cu vârsta până în 2 ani) sunt internați în Spitalul Municipal din Câmpulung Muscel – Pediatrie și încă unul (cu vârsta până în 2 ani) în Spitalul Municipal din Curtea de Argeș – Pediatrie. (Foto: Spitalul de Pediatrie din Pitești)

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90