EcoMoto 930×122

Arges

ALERTĂ MEDICALĂ! ALT COPIL DIN ARGEȘ CU SUSPICIUNE DE SHU

Încă un copil din județul Argeș, în vârstă de 1 an și 4 luni din orașul Mioveni, va ajunge peste puțin timp la Spitalul „Marie Curie” din Capitală, existând suspiciunea că ar avea sindrom hemolitic-uremic (SHU), anunță șefa Secției de Nefrologie a spitalului bucureștean, dr. Mihaela Bălgrădean. Potrivit sursei citate, copilul prezintă o gastroenterocolită severă.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Până acum Direcția de Sănătate Publică (DSP) Argeș nu a comunicat nicio informație cu privire la acest subiect. Am încercat să luăm legătura cu dr. Sorina Honțaru, șefa DSP Argeș, dar aceasta nu a răspuns apelurilor noastre telefonice.

UPDATE ORA 16:20 – Informația furnizată inițial de dr. Mihaela Bălgrădean potrivit căreia ar fi vorba despre o fetiță este greșită. De fapt, este vorba despre un băiețel. (Foto: evz.ro)

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3