NOR CURIER 930X122

amalia nastase

AMALIA NĂSTASE ȘI „SALVAȚI COPIII”, DONAȚIE PENTRU SPITALUL JUDEȚEAN

Asociația „Salvaţi Copiii” a donat astăzi secției de neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgență din Piteşti un ventilator pentru suport respirator destinat nou-născuților, în valoare de 80.000 de lei.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Este prima acţiune dintr-o serie de 21 de donații pe care asociația le va face până la finalul anului în întreaga țară.

La acțiune a participat și Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, ea însăși gravidă, ambasador al campaniei. “Până acum Salvaţi Copiii a reuşit ca prin echipamentele donate să contribuie la salvarea a aproape 10.000 de nou-născuţi. Pentru mine acest program este mai mult decât o campanie de dotare, este şi lupta mea pentru supravieţuirea celor mici, este o luptă pentru ca toate mămicile cu copii născuţi înainte de termen să plece cu ei acasă sănătoşi. Reducerea mortalităţii infantile rămâne printre problemele dramatice ale României şi trebuie să fie o prioritate pentru noi toţi.”, a spus Amalia Năstase.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Prin implicarea publicului larg în campaniile de redirecționare a 2% din impozitul pe venit, donaţii online, donații SMS sau Direct Debit, dar şi prin sprijinul important al companiilor partenere, 1.300.000 de lei vor fi investiţi în dotarea secțiilor de nou-născuți, precum și în dezvoltarea de programe de educaţie și suport pentru 5.000 de beneficiari din comunități defavorizate. Orașele vizate pentru donații sunt Pitești, Brașov, București (două maternități), Reșița, Caransebeș, Constanța, Craiova, Hunedoara, Petroșani, Iași, Târgu-Mureș, Roman, Sibiu, Câmpulung Moldovenesc, Arad, Buzău, Timișoara (două maternități), Vaslui și Cluj-Napoca.

Amintim că „Salvaţi Copiii” și Amalia Năstase nu sunt la primul gest de acest fel. Detalii puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/amalia-nastase-venit-cu-daruri-pitesti-un-nou-incubator-pentru-maternitate/.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3