930×122 CAPRA 5

ministerul sanatatii

ANGAJĂRI ÎN SĂNĂTATE/SPITALELE DIN JUDEȚE TREC LA MINISTERUL SĂNĂTĂȚII

Angajări în Sănătate/Spitalele din județe trec la Ministerul Sănătății.

Citiți și: Investiție majoră! Este benefică pentru șoferii din România

Ministerul Sănătății intenționează să angajeze 1.000 de persoane la direcțiile de sănătate publică și alte 1.000 la serviciile de ambulanță din toată țara.

Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru (foto), într-o conferință de presă care se află în desfășurare la această oră la Palatul Victoria.

Citiți și: Epidemie de gripă? Ce spune Ministerul Sănătății

Tătaru a mai informat că pe perioada pandemiei de coronavirus unitățile sanitare (spitale) din întreaga țară vor trece de la autoritățile județene/locale, sub coordonarea exclusivă a Ministerului Sănătății: „Guvernul României a decis ca în perioada pandemiei toate unitățile sanitare care se aflau în subordinea autorităților administrației locale să fie transferate în coordonarea Ministerului Sănătății. Va fi transferată inclusiv activitatea de numire sau de revocare a persoanelor care ocupă funcții de conducere”.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA